Finanplaza – CaravanDreams

Opdrachtgever:
Finanplaza

Onderwerp:
CaravanDreams

Stijl:
Infographic Animatie

Opdracht:
Met het CaravanDreams Concept kan een nieuwe caravan veilig worden gefinancierd. Hoe dit precies werkt wordt uitgelegd in deze animatievideo.

De uitvoering.

Finanplaza koos voor een Infographic Animatievideo voor de uitleg van het concept CaravanDreams uit te leggen. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd over de financiering van een caravan met de doelgroep.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van Finanplaza wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

Het script.

Op vakantie met een nieuwe caravan: een droom die je graag uit laat komen! Er zijn alleen nog zoveel andere bestemmingen voor je spaargeld…

Met het Caravan Dreams Concept realiseer je de investering in jouw droom caravan.

Je kiest voor een gedeeltelijke of volledige investering. Het maandbedrag dat je betaald is afgestemd op de werkelijke, maandelijkse kosten. De toekomstige inruilwaarde wordt niet betrokken in deze berekening. Die krijg je namelijk toch terug als je hem later inruilt. Zo ontstaan hele aantrekkelijke maandbedragen.

Een voorbeeld; stel je koopt een caravan van €15.000,-. In zes jaar tijd daalt de waarde naar €6.000,00. De caravan kost dus €1.500,- per jaar oftewel €125,00 per maand. Na goedkeuring ontvang je een kredietfaciliteit van €15.000,00 waarmee de investering in je caravan wordt overgenomen. Uit het te betalen maandbedrag wordt gemiddeld € 125.00 gebruikt om het saldo van je kredietfaciliteit te verlagen. Na zes jaar staat er dan nog €6.000,00 open. Je kunt dan weer €9.000,00 opnemen om je vervangingswensen in te vullen. Leg dit bedrag bovenop de inruilwaarde en je kunt een volgende caravan van €15.000,00 uitzoeken.

Voor een aantrekkelijk, vast maandbedrag geniet je dus jaar-in jaar-uit een jonge of nieuwe caravan. Met alle garanties en zekerheden van dien, waardoor je onderhouds- en reparatiekosten tot het absolute minimum terug brengt. Zo hou je weer geld over voor andere leuke dingen!

Nogal logisch dat duizenden caravan- en camperliefhebbers je voor zijn gegaan.

Hier de korte call-to-action, nu via een block