Videoproductie voor de bouw en infrastructuur

In de afgelopen 10+ jaren hebben wij specialisme opgebouwd in de bouw en infrastructuur sector. Van veilig werken tot een tesimonial en van promotie tot werving en selectie. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel van ons werk in deze industrie en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk voor de bouw en infra

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Branche - Bouw, infra & vastgoed

Informatieontwerp voor
bouw, infra en vastgoed

De bouw- infra- en vastgoedsector is een beweeglijke branche, waarin de ene ontwikkeling na de andere zich voordoet. Dit brengt uitdagingen op communicatiegebied met zich mee. Mensen en bedrijven moeten op de hoogte gebracht worden van veranderingen. Daarmee kom je al gauw op onderwerpen die vaak uitleg nodig hebben, zoals het vraag- en aanbod systeem in de huidige huizenmarkt, de bouwtechnische vereisten voor nieuwbouwprojecten in de buurt of veiligheidsmaatregelen op de bouwkeet.

Animatie of andere visuele content is een effectief communicatiemiddel dat makkelijk campagnematig kan worden ingezet. Nog belangrijker; het verduidelijkt je boodschap beter dan elke andere contentvorm. Vraag daarom onze experts om advies en bespreek de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan.

Video’s voor de bouw en infrastructuur

Ballast Nedam Industriebouw
Veiligheidscampagne

Willems Vastgoedonderhoud
Wervingsvideo voor de buitendienst

ProRail
Uitleganimatie over een nieuwe app

Rijkswaterstaat
Uitlegvideo over rivierkribben

Traffic & More
Employer branding video

Hollandia Industrial
Veiligheidscampagne

Als beste beoordeeld

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Veelvoorkomend binnen deze branche

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het in de branche bouw, infra en vastgoed veel voor dat er over veilig werken wordt gecommunicerd. We spreken dan ook met veel (Q)HSE-managers voor crossmediale campagnes. Staat je vraagstuk er niet tussen? Dat weerhoudt ons niet om voor je aan de slag te gaan!

Icon - Branche - Veilig werken
Icon - Werving en selectie
Vacatures Breda - Doorgroeimogelijkheden

Veilig werken

Om incidenten te voorkomen is veiligheid op de bouw een belangrijk onderwerp. Daarom wordt er vaak met diverse typen content op verschillende momenten met betrokkenen gecommuniceerd.

Werving en selectie

Het werven van specialisten is bij een krappe arbeidsmarkt een lastige klus. De aandacht voor recruitmentcampagnes groeit hierdoor. Dat betekent dat er meer nodig is dan een goede vacature.

Visie en verandering

Van het uitleggen van een missie tot het communiceren van nieuwe ontwikkelingen van invloed op de branche. Denk aan het verduurzamen van woningen of de veranderende huizenmarkt.

Waarom Cooler Media?

  • expert in het duidelijk uitleggen van complexe materie
  • Meer dan 12 jaar aan creatieve kennis inzetbaar voor jouw unieke campagne
  • Toegankelijke content voor alle (internationale) lagen van jouw organisatie
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+

Bekijk de ervaring van SHE-Officers Frank en Marciano van Hollandia Industrial 👉

Veegestelde vragen

De bouw- en vastgoedsector is een dynamische branche. Veel wet- en regelgevingen veranderen en beïnvloeden de markt voor zowel consumenten als bedrijven. Om nog maar te zwijgen over de economische schommelingen die de branche bewegen en de trends die verwachtingen vanuit beide kanten veranderen. Het gaat bijvoorbeeld om ontwikkelingen binnen de huizenmarkt of veiligheid op bouwkavels. Communicatie die dus te allen tijde nodig is, grote impact maakt en soms van levensbelang is. Animatie is al jaren een effectief bewezen middel om simpel, duidelijk en doeltreffend uitleg te geven binnen de bouw- en vastgoedsector.

Bij bepaalde wensen, hanteren we een eenduidig advies. Zo gebruik je bijvoorbeeld animatie bij het visualiseren van gevaarlijke situaties binnen een veiligheidscampagne. Zo hoeven er geen acteurs in benarde posities gebracht te worden. Wil je je bedrijf als werkgever op de kaart zetten, kun je het beste gaan voor film om een kijkje achter de schermen te geven en een glimp van de mensen te laten zien. Als het gaat om campagnebrede content, is een crossmediale inzet aan te raden. Daarmee doelen we niet alleen op geoptimaliseerde video’s voor verschillende kanalen voor zowel animatie als film, maar ook alternatieve contentvormen, zoals drukwerk of digitaal grafisch design zoals een iconenset of infographic. Afhankelijk van je vraagstuk en je doelen kunnen we een passend advies hierover geven.

Wij hanteren vaste prijzen voor animaties. Hierin maken we onderscheid in 3 detailniveaus. Afhankelijk van je wensen, raden we een bepaald detailniveau aan. Dat betekent dat een animatie voor vastgoed niet duurder hoeft te zijn dan een animatie voor de bouwsector en vice versa. Wij geven je graag meer inzicht in hoe de animatieprijs tot stand komt.

De inzet van je content, wordt pas echt succesvol wanneer je vooraf een plan hebt. Een goede uitleg begint bij het formuleren van je doel, doelgroep en de kanalen en middelen die je denkt nodig te hebben om dit doel te bereiken. We denken daarom altijd strategisch met je mee van conceptfase tot oplevering. Een contentstrategie is leidend. Of het nu op een veiligheidscampagne, werving en selectie of ander vraagstuk gaat. Samen met onze experts schets je een duidelijk beeld van het doel en de doelgroep van de animatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedere keuze, of het nu gaat om designstijl of script, doordacht is.

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan