Video handtekening laten maken.

Uitlegvideo laten maken

Video werkt perfect om een goed beeld te geven van jouw bedrijf. Met korte en krachtige video’s van jouw personeel, krijgen jouw website en email footer nog meer uitstraling.

In 40 tot 50 woorden kun je precies de kern van jouw verhaal vertellen. Een introductie, een beschrijving en nog belangrijker; een call-to-action! Een video handtekening laat jouw (potentiële) klanten kennis maken met iedereen binnen jouw bedrijf, direct op jouw website. Nog voor ze contact met je opnemen, kunnen ze zien met wie ze een gesprek aangaan.

Wil jij ook een video handtekening laten maken? Wij geven je vrijblijvend advies over de mogelijkheden en kosten.

Uitlegvideo laten maken

EEN VIDEO HANDTEKENING
VAN COOLER MEDIA.

pijl omhoog

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET VIDEO HANDTEKENING PRODUCTIEPROCES.

Script

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat het beste past bij jouw bedrijf. Samen (her)schrijven we de teksten voor jou en jouw collega’s of personeel. Zodat ze allemaal dezelfde tone-of-voice krijgen, maar door de tekst toch persoonlijk blijven. Op die manier zijn de video handtekeningen perfect voor jouw website en als email handtekening.

Productie

Ben jij tevreden met de teksten? Cool! Dan plannen we een draaidag in onze studio. Hier hebben we alle film- en geluidsopnameapparatuur die nodig is. Ook kun je kiezen uit verschillende achtergronden, zodat deze altijd past bij jouw huisstijl.

Post-Productie

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit. Vervolgens bewerken we jouw video handtekening met professionele technieken. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en zorgen we dat het geluid tot in detail aansluitWe stoppen niet totdat we de perfecte video handtekening hebben. 

Verspreiding

Jouw video handtekening is af! Tijd om de video toe te voegen aan jouw website en email footer. Wil je meer video’s op jouw website? Bijvoorbeeld om meer bezoeken te krijgen of om nieuwe klanten te trekken? Ook hier kijken we graag samen met jou naar.