MantelzorgNL – Deel je zorg

Opdrachtgever:
MantelzorgNL

Onderwerp:
Deel je zorg

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
MantelzorgNL introduceert de online community Deel je zorg. Een online plek waar mantelzorgers met elkaar of met professionals in contact kunnen komen.

De uitvoering.

MantelzorgNL koos voor een Maatwerk Animatie voor de introductie van de online community Deel je zorg. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd wat de mogelijkheden binnen de community zijn voor mantelzorgers. Ook wordt verteld hoe zij lid kunnen worden en wat de verschillende communicatiemogelijkheden binnen het platform zijn.

Het design is rustig, maar kleurrijk en geeft de gesproken tekst perfect visueel weer. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Zorg jij ook voor een ander en wil je af en toe je hart luchten? Bij de online community Deel Je Zorg ben je op de juiste plek!

Hier kom je in contact met andere mantelzorgers en kun je ervaringen uitwisselen. Mantelzorgers onderling hebben vaak aan een half woord al genoeg. Ook kun je vragen stellen aan professionals die je verder op weg kunnen helpen, zoals een medewerker van de Mantelzorglijn of iemand van jouw lokale steunpunt als deze is aangesloten.

Lid worden is gratis en makkelijk. Maak een profiel aan en sluit je aan bij één of meerdere groepen. Zo zijn er algemene groepen, maar ook regionale groepen waaraan je kunt deelnemen. En wil je dingen liever in privacy met elkaar bespreken? Dan kan dat door het versturen van privé-berichten of contact te hebben in gesloten groepen.

Deel je zorg op deeljezorg.nl, dé online community voor mantelzorgers.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.