Ontdek de animatiestijlen.

Maak kennis met onze designstijlen! Kies uit Modern, Casual, Business, Sketch of Retro. Vijf verschillende designs met een eigen gezicht. Deze designs vallen onder onze ‘standaard’ stijlen die jij kunt kiezen voor jouw animatie of infographic. Ze zijn alvast door ons uitgewerkt en volledig aan te passen aan jouw huisstijlkleuren, logo en uiteraard het verhaal dat je wilt vertellen.

Voorbeeld zien? Bekijk de video!

 

Standaard animatiestijlen

VIJF DESIGNSTIJLEN.

MODERN.

De Modern-stijl is gebaseerd op een realistisch design. Strakke lijnen, menselijke karakters en mooie lichtinvallen maken dit een rustige, maar toch zeer unieke stijl. Modern is perfect voor B2B-bedrijven of organisaties die graag hun video’s het liefst wat zakelijker houden.

CASUAL.

De Casual-stijl geeft een speels gevoel. De verhoudingen van de karakters en objecten zijn wat uit proportie wat deze stijl z`n vrolijke karakter geeft. Ideaal om je boodschap met humor te visualiseren en perfect voor B2C-organisaties die hun klanten op een plezierige manier willen aanspreken.

BUSINESS.

Met het Business-design sla je de plank eigenlijk nooit mis. Het is een opgewekte mix tussen realisme en een cartoony design. Business wordt al jaren in bijna elke branche gebruikt en is daarmee een zeer algemene en veilige keuze voor organisaties die een brede doelgroep willen aanspreken.

SKETCH.

Sketch is een heerlijk rustige stijl die gebruiktmaakt van een minimalistisch design. Laat je niet misleiden door de simpele lijntjes, sommige van onze mooiste animaties zijn in Sketch gemaakt. Ideaal voor de meest complexe materie of gevoeligere onderwerpen en daarom geliefd in de zorg en finance.

RETRO.

Ga weer helemaal terug naar ‘die goede, oude tijd’ met deze nostalgische stijl. Komisch vormgegeven karakters met uitgesproken lichaamsproporties en herkenbare retro-objecten staan centraal. Perfect voor een luchtige boodschap en B2C-communicatie.

Keuzehulp: wat spreekt je aan?

Stel je eigen animatie samen en ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie.

Basics

Elk van onze standaard animaties bevat altijd:

  • Script en storyboardsessie (4 uur)
  • Ervaren copywriter
  • Keuze uit 6 stemacteurs, passend bij de animatie
  • Video in een taal naar keuze
  • Professioneel sounddesign
  • Muziek naar keuze
  • 3 rondes feedback: script, design, animatie
  • Veel toewijding en liefde van ons team

Jouw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tevreden Cooler Clients.