VIDEO MARKETING.

Video Strategiel laten maken

Wij zetten jouw video’s op de beste manier in voor maximaal resultaat.

Communiceren met video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat luistert, of in dit geval kijkt! Daar zorgen we voor met behulp van video marketing. Samen met jou ontwikkelen we een optimale video marketing strategie in een video strategie plan op basis van je doelgroep, wensen en specifieke doelstellingen.

We kijken naar je huidige videosituatie, wat er nodig is aan productie en welke inzet van kanalen de juiste mensen op het juiste moment bereikt. Zo ontwikkelen we altijd een uniek plan op maat dat geheel aansluit op de marketing van jouw merk of organisatie.

We bieden genoeg opties; van enkel de strategiesessie en de uitwerking van het plan tot het volledig managen van jouw online video marketing voor maximaal rendement. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar de laatste video marketing trends? Vraag het een van onze video marketing experts in een gratis consult of stel zelf je video marketing pakket samen!

Video Marketing laten maken

WAAROM
VIDEO MARKETING?

pijl omhoog
EMERCE 100
YouTube Certified
BING Ads
Google Partner
10 YEARS OF EXPERIENCE

Video in iedere fase van de customer journey.

VVV See bumper

SEE

Het eerste contactmoment met je beoogde klant, waarin je met video de aandacht trekt en bekendheid creëert. Hierbij wordt ingespeeld op merkherkenning.

Video voor See-fase

THINK

Het tweede contactmoment met de klant, waarin zij jouw product of dienst overwegen. In deze fase stimuleer je de behoefte aan wat jij de klant biedt.

Video voor do-fase

DO

De klant is overtuigd en is klaar om over te gaan tot actie. In deze fase stimuleert video de aankoop van een product of andere conversies, zoals een offerteaanvraag.

H2O marine thumbnail

Client review | H2O Marine

“Cooler Media komt heel snel tot de kern in een korte video en biedt ondersteuning en advies bij het inzetten van de video.”

25.000 views in korte tijd en relevante leads via YouTube. Door de juiste video strategie behaalden H2O Marine & Cooler Media samen een geweldig resultaat. Lukas van de Water (ondernemer) legt uit waarom video zo effectief kan zijn.

beoordeeld met een 9+

Als beste beoordeeld.

logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET VIDEO MARKETING PROCES.

Doelen bepalen

Tijdens een strategiesessie wordt gekeken naar jouw doelstellingen; waarom zetten we een video in en hoe behalen we dit resultaat? We zoomen ongeveer 2 uur in op jouw doelgroep en de kanalen die daarbij horen. We analyseren je huidige inzet van video en werken de aanvulling uit. In het uur daarna weet jij dan ook precies waar jouw video’s hun beste rol kunnen spelen binnen de customer journey. Vervolgens bepalen we samen de Key Performance Indicators (KPI’s) voor de lange en korte termijn. Na de sessie ontvang je van ons een volledig uitgewerkt plan voor het komende jaar.

Campagne instellen

Aan de hand van jouw video strategie plan optimaliseren we je online aanwezigheid voor video. We kijken bijvoorbeeld naar de beste plek om jouw video’s te hosten en naar kanalen om jouw video’s op te delen. We zorgen dat alles ready to go is. Je YouTube-kanaal is geoptimaliseerd, de video’s zijn geüpload met maximale kwaliteit en je videocampagne is ingesteld.

Verspreiding

Video marketing is de uitvoering van het video strategie plan. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij achterover kan leunen terwijl wij de juiste mensen op de beste tijdstippen bereiken. Speciaal geproduceerde video’s worden in verschillende fases verspreid, vaak met verschillende boodschappen. Wij zorgen voor actieve monitoring van de resultaten en sturen direct bij wanneer nodig.

Remarketing

De mensen uit jouw doelgroep die écht geïnteresseerd zijn, bezoeken vaak je website of kijken de video’s helemaal af. Specifiek voor die groep zetten we unieke video’s in die nieuwe informatie bieden. Dat scheelt een hoop onnodig budget en zorgt dat de kijker enkel relevante video’s te zien krijgt.