VIDEO MARKETING.

Video Marketing laten maken

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar zorgen we voor met behulp van video marketing. Hierbij ontwikkelen we samen jouw optimale video marketing strategie in een video strategie plan op basis van je behoeften en doelstellingen. We kijken naar je huidige videosituatie, wat er nodig is aan productie en welke inzet van kanalen de juiste mensen op het juiste moment bereikt.

We bieden genoeg opties, van enkel de strategiesessie en de uitwerking van het plan tot het volledig managen van jouw online video marketing voor maximaal rendement. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar de laatste video marketing trends? Vraag het een van onze video marketing experts!

Video Marketing laten maken

WAAROM
VIDEO MARKETING?

Klanten beoordelen ons.

HET VIDEO MARKETING PROCES.

Doelen bepalen

Tijdens een strategiesessie wordt gekeken naar jouw doelstellingen; waarom zetten we een video in en hoe behalen we dit resultaat? We zoomen ongeveer 2 uur in op jouw doelgroep en de kanalen die daarbij horen. We analyseren je huidige inzet van video en werken de aanvulling uit. In het uur daarna weet jij dan ook precies waar jouw video’s hun beste rol kunnen spelen binnen de customer journey. Vervolgens bepalen we samen de Key Performance Indicators (KPI’s) voor de lange en korte termijn. Na de sessie ontvang je van ons een volledig uitgewerkt plan voor het komende jaar.

Campagne instellen

Aan de hand van jouw video strategie plan optimaliseren we je online aanwezigheid voor video. We kijken bijvoorbeeld naar de beste plek om jouw video’s te hosten en naar kanalen om jouw video’s op te delen. We zorgen dat alles ready to go is. Je YouTube-kanaal is geoptimaliseerd, de video’s zijn geüpload met maximale kwaliteit en je videocampagne is ingesteld.

Verspreiding

Video marketing is de uitvoering van het video strategie plan. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij achterover kan leunen terwijl wij de juiste mensen op de beste tijdstippen bereiken. Speciaal geproduceerde video’s worden in verschillende fases verspreid, vaak met verschillende boodschappen. Wij zorgen voor actieve monitoring van de resultaten en sturen direct bij wanneer nodig.

Remarketing

De mensen uit jouw doelgroep die écht geïnteresseerd zijn, bezoeken vaak je website of kijken de video’s helemaal af. Specifiek voor die groep zetten we unieke video’s in die nieuwe informatie bieden. Dat scheelt een hoop onnodig budget en zorgt dat de kijker enkel relevante video’s te zien krijgt.