Uniek Maatwerk. Maximaal resultaat.

Animatie laten maken

Met maatwerk animatie kies je voor een verrijking van je huisstijl en volledige controle over de look and feel van jouw video. Je kiest voor het hoogste designniveau en de meest opvallende video! Enkele voordelen zijn:

  • Een unieke stemacteur die je niet overal hoort
  • Illustratiestijl die volledig past binnen jouw huisstijl
  • Veel detail en schitterende bewegingen in de animatie
  • Bijzondere muziek en sound design

De maatwerk designs zijn jouw eigendom en worden toegevoegd aan de huisstijl van je organisatie. Gebruik ze als afbeeldingen, Infographic ’s of bijvoorbeeld GIFjes voor social media.

Ga voor goud. Bekijk alle voordelen op deze pagina of laatje vrijblijvend adviseren wat het beste bij jouw past.

Animatie laten maken

WAAROM EEN MAATWERK
ANIMATIE LATEN MAKEN?

Voorbeelden van maatwerk animatie.

Mondiaal FNV

Je ziet keurmerken op bijna elk product dat je dagelijks gebruikt. Een teken ter verbetering: alleen is er meer nodig.

Exact

De nieuwste software om organisaties te verzekeren van een modern fundament.

ThumbnailRVO

RVO

Met de Startup Visa van RVO kunnen jonge starters snel aan de slag als ondernemer.

TKP Pensioen

Wat kun je verwachten als je pensioen nadert?

Zicht Adviseurs

Je loopt risico’s als ondernemer waar je je goed voor verzekert, maar hoe goed is dat nu eigenlijk?

ISPT

ISPT streeft naar een circulaire branche met hun visie en passie.

thumbnailvvs

Schematherapie

Therapie voor persoonlijkheidsproblemathiek, alleen hoe werkt dat?

AXI

In 2018 werd AXI versterkt door niet één, maar drie partners! Dat vroeg om een duidelijke en onderscheidende positionering.

PAAZL

Van online aankoop naar het tijdig bezorgen van je pakketje.

Wat onze klanten zeggen.

1x per maand de beste animaties in je mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET MAATWERK ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

We beginnen met een ‘Magic Meeting’. Een 4-uur durende sessie waarbij een ervaren copywriter en designer met jou samen zitten om het concept van jouw maatwerk animatie uit te denken. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Samen krijgen we scherp wat je wilt communiceren en hoe dit visueel het beste tot uiting komt. Ook gaan we je hele wensenlijstje af, zodat we meteen starten met een duidelijke aanpak. Aan het einde van de meeting heb jij ook de eerste schetsen voor het storyboard en de eerste versie van het script in handen! 

Storyboard & Visual Design

Het storyboard dat tijdens de Magic Meet tot leven kwam, werken we uit in de volgende fase van het productieproces. We toveren het storyboard om in een visual design; een digitaal stripverhaal waarin de grote lijnen van je animatie zijn uitgetekend. Per shot wordt een uitgebreide voice-over én beeldbeschrijving toegevoegd. Hierdoor weet jij precies hoe je animatie eruit komt te zien. Nadat het visual design door jou is goedgekeurd, starten we met de productie.  

Productie

Tijd om je animatie echt tot leven te brengen. Onze animators gaan voor je aan de slag enkele dagen na goedkeuring van het visual design! Zo ontvang je al snel een eerste versie van je animatie waarop jij weer feedback kunt geven. De animatie heeft in dit stadium wél een voice-over, maar nog geen sound design. Zo kun je tijdens de feedback je vooral focussen op hoe je verhaal op beeld staat. Sound effects en achtergrondmuziek worden toegevoegd wanneer we de definitieve versie gaan animeren. Na jouw goedkeuring ben jij voorzien van een unieke animatie!

Verspreiding

Tijd om je maatwerk animatie aan je publiek te tonen! Ook hier kunnen wij je bij helpen. Met een videostrategieplan helpen wij je om doelgericht zowel je bestaande klanten als nieuwe mensen aan te trekken via de best-passende kanalen. Wij ondersteunen bij de opzet, de uitvoering, rapportage, optimalisatie en evaluatie van jouw video marketing. Zo haal je maximaal resultaat uit jouw maatwerk animatie!