Logoanimatie laten maken

Vrijblijvend advies Logo ontwikkeling proces

Icon - Animatie

Kies voor een geanimeerd bedrijfslogo

Je logo is hét herkenningspunt van je bedrijf. Het is uniek, opvallend en wekt in een oogopslag interesse. Toch kun je nét een stapje verder gaan met je bedrijfslogo. Animatie is daarop het antwoord! Een logoanimatie laten maken wordt namelijk steeds vaker gedaan om op te vallen tussen alle andere logo’s. Het trekt direct de aandacht van je publiek en heeft een gedenkwaardig effect. Bekijk dit bijvoorbeeld aan het einde van onze video’s.

Laat ook jouw bedrijfslogo tot leven komen in een logoanimatie. Onze uitlegexperts vertellen je er alles over tijdens een geheel vrijblijvend gesprek.

Voorbeelden van logoanimaties

Logoanimatie productieproces

Wat zijn de wensen voor je logoanimatie?

Wanneer je een logoanimatie los van een video laat maken, starten we met een telefonisch gesprek of een video call om je wensen te bespreken. Hierna kunnen onze animators aan de slag met de eerste versie van je logoanimatie. Deel met ons al je wensen en ideeën en wij zorgen voor de realisatie! Compleet inspiratieloos? Geen nood, wij zorgen hiervoor. Aan het einde van het gesprek kunnen we hoe dan ook starten en jouw unieke, geanimeerde bedrijfslogo maken. Als je een video laat maken wordt het logoanimatie stuk meegenomen tijdens een 4-uur durende Magic Meeting die als kickoff van de videoproductie dient.

Icon - Meeting

Eerste concept visueel

Naar aanleiding van wat we hebben besproken, werken we alles uit in het ontwerp van jouw logoanimatie. Je krijgt in deze fase de mogelijkheid om feedback te geven. Hierna kunnen onze experts eventuele aanpassingen maken.

Icon - Animatie

De oplevering van je logoanimatie

We maken jouw logoanimatie definitief. We nemen je eventuele feedback mee en verwerken dit in het final design van je logoanimatie. Hierna is je logoanimatie écht klaar voor gebruik!

Icon - Visual design - Wit

Wat is het gewenste resultaat?

Je logoanimatie kun je strategisch inzetten op social media, je website en in je video’s. In deze optionele fase helpen we jou bij het inzetten van je logoanimatie als marketingmiddel. Benieuwd wat we precies kunnen betekenen voor je? Neem contact op met onze video marketing experts. Zij adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Icon - Verspreiding online

Als beste beoordeeld

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering mogelijk

Madelon Thijs
Online Marketeer HLB van Daal & Partners

Wat is een logoanimatie?

Een logoanimatie is een bedrijfslogo dat beweegt. Een dynamisch logo dat wordt geanimeerd. Een bedrijfslogo wordt zo als het ware tot leven gewekt, waardoor deze nog beter opvalt tussen al de andere. Je ziet ze vaak als avatar op social media, aan het einde van een video of in een GIF op je website. Overal waar je een eyecatcher nodig hebt, kun je jouw logoanimatie gebruiken.

Veegestelde vragen

We hanteren een vaste prijs voor een logoanimatie. Zo weet je altijd vooraf waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Toch is het belangrijk om eerst je wensen te weten. Bespreek deze dan ook vrijblijvend met onze uitlegexperts en binnen 5 minuten ontvang jij een prijsindicatie.

Onze animatie-experts zijn gewoonlijk in 1 of 2 werkdag(en) klaar met een logoanimatie vanaf het moment dat het wordt ingepland. Indien je feedback hebt op het eerste design, worden er aanpassingen gemaakt, die de productietijd kunnen verlengen. Vuistregels is dat je logoanimatie altijd binnen 2 werkdagen klaar is vanaf het moment dat de productie start. Voor meer informatie over de productietijden kun je altijd contact opnemen met onze uitlegexperts.

Natuurlijk! Logoanimaties worden steeds meer gebruikt in video’s. Vaak aan het einde van de video om nog een beroep de doen op de laatste herinnering van kijkers. Ook in veel van video’s die wij produceren vind je vaak de logoanimatie van Cooler Media.

Dat kan. Ook met 3D effecten hebben onze animators ervaring. Een 3D logoanimatie kan echter wel meer tijd kosten om te produceren dan een 2D logoanimatie. Daarom is het belangrijk dat we vooraf je wensen goed in kaart brengen. Zo waarborgen we een efficiënt productieproces.

Hetgeen wat we sowieso van je nodig hebben, is je logo in een vectorbestand. Je herkent vector-bestanden vaak aan het bestandstype (ai., EPS., PDF., SVG). Toch wil dit niet altijd betekenen dat het ook daadwerkelijk een vector-bestand is. Controleer daarom altijd of de versie van je logo in een van deze bestandsvormen ons in staat stelt je logo eindeloos te kunnen vergroten en te verkleinen. Zo weet je zeker dat het een vector-bestand is, mocht je hier nog niet bekend mee zijn. Ook zijn kleurcodes van je huisstijlkleuren altijd handig om te ontvangen!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan