Emergis

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Emergis

Onderwerp:
Uitleg over het platform Enter

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Emergis is een maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn in Zeeland. Om cliënten de juiste hulp op maat te kunnen bieden, krijgen zij toegang tot het platform Enter. In deze video leggen we duidelijk uit hoe dit platform precies werkt.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Je bent doorverwezen naar Emergis. Om jou te kunnen ondersteunen, vragen wij je via ‘Enter’ aan de slag te gaan.

De start actief modules zijn ter voorbereiding op jouw behandeling. Hierbij kijken we waar je als persoon staat, wat je zoekt en waar je ons bij nodig hebt. Dit doen we op basis van positieve gezondheid: we gaan uit van jouw krachten en wat jij belangrijk vindt.

We plaatsen je niet in een ‘hokje’. We kijken naar hoe je op bepaalde situaties reageert en behandelen niet alleen je symptomen.

Je geeft zelf aan wie je wil betrekken bij de behandeling. Zodat er iemand uit je omgeving weet welk traject je doorloopt. Zo begrijpen ze beter wat je meemaakt en kunnen ze je ook beter bijstaan met uitdagingen in de toekomst.

Het is belangrijk om de modules te volgen. Op die manier maken wij samen het beste plan en ondersteunen we je bij de dingen die jij belangrijk vindt.

Succes en tot snel!