E-learning video laten maken.

Uitlegvideo laten maken

Een e-learning video is dé manier om je doelgroep op een dynamische manier iets bij te brengen. Met deze educatieve video’s breng je mensen wat kennis bij, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een uitleganimatie. Benieuwd wat een e-learning video voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN UITLEGFILM
LATEN MAKEN?

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

Het e-learning video productieproces.

Script

Tijdens een persoonlijke meeting bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Met deze meeting krijgen we samen goed voor ogen wat je wilt communiceren met je e-learning video. Wil je een animatie, of toch liever een echte video? Op basis van de informatie uit deze meeting schrijven we een script. Hierin wordt de gehele e-learning video van begin tot eind vastgelegd.

Productie

Ben je tevreden met het script? Top! Als het om een animatie gaat dan beginnen we de productie. Gaat het om een video dan plannen we een draaidag in en komen we met ons driedelige film team langs.

Post-Productie

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit en voegen verschillende effecten toe om een dynamische e-learning video te maken. Hierna sturen we je de eerste versie toe. Hierna verwerken we jouw feedback en komen we met een final versie.

Verspreiding

Je e-learning film is af! Nu is het tijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen wij je bij helpen. Met ons video marketing pakket zorgen wij ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.