Gezondheidszorg

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de gezondheidzorg. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel van ons werk in deze industrie en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

Icon - Branche - Zorg

Visuele communicatie voor de zorgsector

Je kunt een zorg animatie inzetten voor interne en externe doeleinden. Zo breng je een beleidsplan bij medewerkers onder de aandacht en leg je de werking van een medicijn of behandeling uit aan een patiënt. Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken en de zorg nog beter te maken.

Cooler Media biedt verschillende opties in design, kwaliteit en lengte van jouw video. Zo past de video altijd bij jouw organisatie en budget. Onze uitlegexperts adviseren je geheel vrijblijvend over creatie en verspreiding.

Ons werk in jouw branche

Veelvoorkomend binnen deze branche 

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het binnen de zorgsector veel voor dat patiënten op de hoogte moeten worden gebracht van bepaalde behandelingen of dat er intern beter gecommuniceerd moet worden tussen afdelingen van een ziekenhuis. Staat je solution er niet tussen? Leg je case aan ons voor en wij helpen je!

Icon - Marketing

Patiëntencommunicatie

Patiënten moeten vaak veel informatie verwerken over alles wat komt kijken bij hun zorg. Dit moet op zo’n makkelijk en duidelijk mogelijke wijze worden gecommuniceerd.

Icon - Employer branding

Werving en selectie

De zorg kampt met capaciteitsproblemen. Om nieuw zorgpersoneel aan te trekken is visuele content voor recruitment cruciaal.

Icon - Strategie meeting

Interne communicatie

Zorginstellingen zijn vaak groot en hebben verschillende afdelingen waartussen gecommuniceerd wordt. Visuele content bevordert interne communicatie. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering mogelijk

Floor Bokkerink
Communicatiemedewerker Prinses Beatrix Spierfonds

Als beste beoordeeld

Veegestelde vragen

Een animatie in de zorgsector is voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om ervoor te zorgen dat patiënten een betere impressie hebben bij een bepaald ziektebeeld of dat patiënten weten hoe sommige medicijnen moeten worden ingenomen. Daarnaast kun je met een animatie ook intern inzetten om je personeel op de hoogte te houden van de nieuwste technologieën.
 
Dit hangt af van het doel van jouw video. Wil je de animatie laten afspelen tijdens een consult of wil je deze inzetten om mensen te informeren over een bepaald ziektebeeld? Wat je doel ook mag zijn, over het algemeen adviseren wij om de lengte van jouw animatie gemiddeld 60 tot 75 seconden te houden. Wat belangrijk is dat je de aandacht van de kijker in de eerste 10 seconden vasthoudt. Deze seconden bepalen namelijk of de kijker jouw video afkijkt.
 

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. In de agricultuur zien we veel seizoensgebonden trends, maar ook duurzamere ontwikkelingen voor langere periodes. Wat je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

De ideale lengte van een uitleganimatie is voor ons 60 seconden. Toch hangt de ideale lengte af van waar je de video wilt plaatsen. Zet je de animatie voornamelijk in als YouTube advertentie, dan is deze over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die dient als ondersteuning van een bedrijfspresentatie.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Een productietijd van het laten maken van een animatie variëert. Normaal gesproken hanteren we de volgende doorlooptijden voor onze animaties:

Heb je je animatie eerder nodig? Geen probleem! Wij zijn in staat een animatie eerder op te leveren. De vereiste is dat je als klant snel te kunt schakelen en we een strakke planning aanhouden.

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan