Solar Energy Booster

Bekijk meer video's over duurzaamheid Contact

Opdrachtgever:
Solar Energy Booster

Onderwerp:
PVT panelen

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:

Solar Energy Booster creëerde een slim systeem waarmee ze verduurzaming goedkoper en toegangkelijker maken. Zo kunnen we samen naar een milieuvriendelijke toekomst werken! Hoe dit complexe systeem precies werkt leggen wij duidelijk uit met animatie.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Het is belangrijk om gebouwen voor te bereiden op de toekomst. We moeten van het gas af en goede ventilatie is daarbij van levensbelang maar dit brengt hoge kosten met zich mee.

Met de gepatenteerde totaaloplossing van Solar Energy Booster wordt groene energie goedkoper en voor iedereen toegankelijk!

Door restwarmte van een gebouw slim te gebruiken verhogen wij het rendement van PVT panelen in combinatie met een warmtepomp. Afgezogen ventilatielucht wordt door de panelen geblazen waardoor de temperatuur van het paneel constanter blijft. ‘s Winters smelt sneeuw en ijs waardoor de elektrische opbrengst hoger wordt. Daarnaast blijft de temperatuur van de vloeistof richting de warmtepomp óók constanter waardoor het systeem kan verwarmen én koelen.

Zo wordt de luchtkwaliteit in je gebouw beter. Werkt je installatie efficiënter. Kan je verwarmen én koelen. En zijn er minder PVT-panelen nodig. Dit scheelt in ruimte en in de kosten!

Meer weten of een brochure aanvragen?

Ga naar www.solarenergybooster.nl