2D ANIMATIE LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het maken van duidelijke uitlegvideo’s voor de meest complexe boodschappen! Van commercials tot animatie. Door de jaren heen hebben we een voorliefde voor 2D animatie ontwikkeld. Onze ervaren animators zijn hier dan ook dagelijks mee bezig en talloze organisaties gingen je voor!

Schroom niet om al je vragen aan ons te stellen over 2D animaties. Onze uitlegexperts staan direct voor je klaar om vrijblijvend advies te geven!

Animatie laten maken

WAAROM EEN 2D ANIMATIE
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail sunny cars

Sunny Cars

Sunny Cars legt uit hoe zij zorgen voor een glimlach bij autohuurders.

thumbnail oribi

Oribi

Met de mobiele identiteitscontrole in de Oribi app voorkom je gemakkelijk identiteitsfraude.

thumbnail vereniging voor schematherapie

Vereniging voor Schematherapie

Therapie voor persoonlijkheidsproblemathiek, alleen hoe werkt dat?

zicht adviseurs animatie video

Zicht Adviseurs

Het ondernemerschap brengt risico’s met zich mee. Weet jij wat die van jou zijn?

thumbnail TKP

TKP Pensioen

Wanneer je pensioen nadert komen er steeds meer vragen naar boven. Dat vraagt om opheldering.

DeWoonpas

Bijdragen aan een beter klimaat is vaak een complexe en prijzige uitdaging. De GVR biedt een toegankelijke oplossing.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

Mentorprise review thumbnail

Klantervaring | Mentorprise

“Het leuke voor de organisatie is dat de verschillende ideeën die al maanden rijpen eindelijk visueel tot uiting komen.”

Voor de animatie van Mentorprise werd er flink out of the box gedacht met zowel de werknemers van Mentorprise als het Cooler Media team. Benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? Bekijk het in de video review.

beoordeeld met een 9+

HET 2D ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

We beginnen het productieproces met een ‘Magic Meeting’. Tijdens deze inhoudelijke sessie toveren wij jouw idee om in de ideale animatieboodschap!  Zo stellen we je een aantal relevante vragen te stellen om precies scherp te stellen wat jij wilt vertellen Op basis van dit verhaal tekenen wij het eerste shot van het storyboard. Zo heb jij na de Magic Meeting een eerste indruk van je 2D animatie!

Storyboard & Visual Design

In deze fase gaan we aan de slag met de shots. Het script wordt verder uitgewerkt en bijgeschaafd voor een voice-over. Zo creëren we een definitief design van jouw 2D animatie. Dit visual design zorgt ervoor dat alles overzichtelijk te zien is. Bij elk shot staat een uitgebreide voice-overtekst en beeldbeschrijving. Hierdoor krijg jij een concreet beeld van hoe je 2D animatie er later uit komt te zien. We starten de productie wanneer jij het visual design hebt goedgekeurd.

Productie

We brengen je 2D animatie tot leven! Met het visual design als basis en de ingesproken voice-over, animeren we jouw video. Een paar dagen later sturen wij je de eerste versie op. Dit bevat nog geen geluidseffecten en achtergrondmuziek, maar wél de voice-over. Nadat we jouw reactie hierop binnen hebben ontvangen, werken we aan de uiteindelijke animatie. Hierbij wordt overtuigend sounddesign toegevoegd om jouw 2D animatie de finishing touch te geven! Tevreden met het eindresultaat? Dan is productiefase afgerond.

Verspreiding

Dus, hoe ga jij je 2D animatie onder de aandacht brengen van het grote publiek? Zo effectief mogelijk natuurlijk. Wil je een nieuwe groep mensen bereiken of wil je juist intern mensen informeren? Wat je wensen ook zijn, video marketing biedt hiervoor de oplossing. Laten we daar ook experts voor in huis hebben! In deze optionele fase zorgen wij ervoor dat jouw 2D animatie op de juiste kanalen bij de juiste doelgroep terechtkomt.