2D ANIMATIE LATEN MAKEN.

Cartoon laten maken

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het maken van duidelijke uitlegvideo’s voor de meest complexe boodschappen! Van commercials tot animatie. Door de jaren heen hebben we een voorliefde voor 2D animatie ontwikkeld. Onze ervaren animators zijn hier dan ook dagelijks mee bezig en talloze organisaties gingen je voor!

Schroom niet om al je vragen aan ons te stellen over 2D animaties. Onze uitlegexperts staan direct voor je klaar om vrijblijvend advies te geven!

EEN KORTE BLIK OP WAT WIJ MAKEN

Klanten beoordelen ons.

HET 2D ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

We beginnen het productieproces met een ‘Magic Meeting’. Tijdens deze inhoudelijke sessie toveren wij jouw idee om in de ideale animatieboodschap!  Zo stellen we je een aantal relevante vragen te stellen om precies scherp te stellen wat jij wilt vertellen Op basis van dit verhaal tekenen wij het eerste shot van het storyboard. Zo heb jij na de Magic Meeting een eerste indruk van je 2D animatie!

Storyboard & Visual Design

In deze fase gaan we aan de slag met de shots. Het script wordt verder uitgewerkt en bijgeschaafd voor een voice-over. Zo creëren we een definitief design van jouw 2D animatie. Dit visual design zorgt ervoor dat alles overzichtelijk te zien is. Bij elk shot staat een uitgebreide voice-overtekst en beeldbeschrijving. Hierdoor krijg jij een concreet beeld van hoe je 2D animatie er later uit komt te zien. We starten de productie wanneer jij het visual design hebt goedgekeurd.

Productie

We brengen je 2D animatie tot leven! Met het visual design als basis en de ingesproken voice-over, animeren we jouw video. Een paar dagen later sturen wij je de eerste versie op. Dit bevat nog geen geluidseffecten en achtergrondmuziek, maar wél de voice-over. Nadat we jouw reactie hierop binnen hebben ontvangen, werken we aan de uiteindelijke animatie. Hierbij wordt overtuigend sounddesign toegevoegd om jouw 2D animatie de finishing touch te geven! Tevreden met het eindresultaat? Dan is productiefase afgerond.

Verspreiding

Dus, hoe ga jij je 2D animatie onder de aandacht brengen van het grote publiek? Zo effectief mogelijk natuurlijk. Wil je een nieuwe groep mensen bereiken of wil je juist intern mensen informeren? Wat je wensen ook zijn, video marketing biedt hiervoor de oplossing. Laten we daar ook experts voor in huis hebben! In deze optionele fase zorgen wij ervoor dat jouw 2D animatie op de juiste kanalen bij de juiste doelgroep terechtkomt.