Deltion college – Weg- en waterbouwers

Opdrachtgever:
Deltion College

Onderwerp:
Weg- en waterbouwers

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De toekomst in weg- en waterbouw begint bij jou! Voor jongeren én volwassenen die hun carrière in de weg- en waterbouw zien, liet het Deltion College een Maatwerk Animatie maken om meer informatie te bieden over het belang van dit beroep en de opleiding die zij aanbiedt.

De uitvoering

Het Deltion College koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van de opleiding tot weg- en waterbouwer. Zo introduceert het Deltion College de opleiding tot weg- en waterbouwer en het belang van dit beroep voor ons nationale wegen- en waternetwerk.

Deze kleurrijke karakteranimatie heeft met subtiele 2.5D-vibes, hoekige karakters en actieve sounddesign een opvallende en unieke uitstraling. Perfect voor de promotie en het werven van nieuwe studenten aan de opleiding Infra, Grond, Weg- en Waterbouw.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Nederland heeft één van de beste wegen- en waternetwerken van de wereld. Dat is niet zomaar. Door de weg- en waterbouwers, komt iedereen van A naar B. Onze goede wegen en onze kennis in het gevecht tegen het water maken ons tot de poort van Europa.

Bij de opleiding infra, grond, weg en waterbouw van Deltion leer jij infra projecten te ontwerpen, voor te bereiden en aan te sturen. Je leert tijdens je opleiding de meest slimme en vernieuwende technieken om jouw vak te kunnen uitoefenen. We maken je bekend binnen de weg en waterbouw en leren je alle kneepjes van het vak, zodat jij straks gegarandeerd een baan vindt.

Meld je nu aan via Deltion.nl of kom naar één van de open dagen.