PRE-ROLL VIDEO.

Video Strategiel laten maken

Adverteren op YouTube brengt verschillende vraagstukken met zich meer: wat voor soort video zet ik in, welke doelgroep spreek ik en voor welk advertentietype ga ik? Zo kom je al snel terecht bij pre-roll video advertenties. In 15 tot 20 seconden leg jij met een pre-roll video jouw boodschap uit in een specifieke fase van jouw video marketing campagne.

Graag een pre-roll laten maken en/of inzetten voor het behalen van diverse marketingdoelen? Voor beide wensen ben jij bij Cooler Media aan het juiste adres! Overleg vrijblijvend met onze uitlegexperts en laat je inspireren!

Video Marketing laten maken

WAAROM EEN PRE-ROLL
VIDEO LATEN MAKEN?

pijl omhoog

H2O marine thumbnail

Waarom video strategie?

  • We helpen van A tot Z; van strategie tot productie
  • Gebruik data om resultaat te verbeteren
  • Haal tot wel 5x meer uit je investering
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Gratis advies van onze experts
  • Nooit meer last-minute stressen over producties
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+

Als beste beoordeeld.

logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET INZETTEN VAN JE PRE-ROLL VIDEO.

Doelen bepalen

We plannen allereerst een strategiesessie in. Hierin kijken onze video marketing experts samen met jou naar jouw doelstellingen; waarom zetten we een pre-roll video in en hoe behalen we dit resultaat? We zoomen ongeveer 2 uur in op jouw doelgroep en de kanalen die daarbij horen. Op deze manier brengen we in kaart hoe we het beste jouw pre-roll video kunnen communiceren. In het uur daarna weet jij dan ook precies waar jouw pre-roll video’s hun beste rol gaan spelen binnen de customer journey. Vervolgens bepalen we samen de Key Performance Indicators (KPI’s) voor de lange en korte termijn. Na de sessie ontvang je van ons een volledig uitgewerkt plan voor het komende jaar.

Campagne instellen

Aan de hand van jouw video strategie plan optimaliseren we je online aanwezigheid met video. We kijken bijvoorbeeld naar de beste plek om jouw pre-roll video’s te hosten en naar kanalen om deze op te delen. We zorgen dat alles ready to go is. Je YouTube-kanaal is geoptimaliseerd, de video’s zijn geüpload met maximale kwaliteit en je videocampagne is ingesteld.

Verspreiden met Video Marketing

Video marketing is de uitvoering van het video strategie plan. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij achterover kunt leunen, terwijl wij de juiste mensen op de beste tijdstippen bereiken met onder andere je pre-roll video’s. Voor iedere fase van de customer journey worden specifieke video’s verspreid, vaak met verschillende boodschappen. Wij zorgen voor actieve monitoring van de resultaten en sturen direct bij wanneer nodig.

Remarketing

De mensen uit jouw doelgroep die écht geïnteresseerd zijn, bezoeken vaak je website of kijken de video’s helemaal af. Met pre-roll video’s stimuleer je dit alleen maar, omdat ze vaak niet overgeslagen kunnen worden. Specifiek voor die groep zetten we unieke video’s in die nieuwe informatie bieden. Dat scheelt een hoop onnodig budget en zorgt ervoor dat de kijker enkel relevante video’s te zien krijgt.