3D ANIMATIE LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Animaties zijn al 8 jaar onze specialiteit. Je kunt bij ons dan ook animaties laten maken van hoge kwaliteit, in allerlei soorten en stijlen. Ook voegen we regelmatig 3D-elementen toe om de look en feel van je animatie nóg spectaculairder te maken. Dankzij onze uitgebreide ervaring werken we met een duidelijk productieproces én kunnen we animaties razendsnel opleveren.

Wil je meer weten? We adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Animatie laten maken

WAAROM 3D ANIMATIE
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

Mondiaal FNV

Je ziet keurmerken op bijna elk product dat je dagelijks gebruikt. Een teken van verbetering: alleen is er meer nodig.

Exact

Software is soms lastig en vraagt om duidelijke uitleg, zo ook de software Globe+ van Exact.

thumbnail Bioscienz

BioscienZ

Een diervriendelijk alternatief voor de huidige productie van kippeneiproteïne.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Met de Startup Visa van RVO kunnen jonge starters snel aan de slag als ondernemer.

thumbnail axi

AXI

Met een maatwerk animatie brachten wij de nieuwe positionering van AXI tot visuele uiting.

thumbnail VVV

VVV

Een animatievideo met de kleurrijke VVV cadeau kaart in het middelpunt.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

Prinses Beatrix Spierfonds - Reviews

Klantervaring | Prinses Beatrix Spierfonds

“Cooler Media kan heel erg goed de kern van je boodschap naar boven halen en die vervolgens naar de buitenwereld communiceren!”

Het Prinses Beatrix Spierfonds maakte een jaarverslag waarin de belangrijkste cijfers gecommuniceerd worden. Daarnaast zetten zij de animatie ook voor andere promotionele doeleinden in. In deze video vertellen ze er meer over de samenwerking met Cooler Media.

beoordeeld met een 9+

HET ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

Tijdens een ‘Magic Meeting’ toveren wij jouw concept of idee om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren. Gedurende de meeting ontwerpen wij de eerste schetsen voor het storyboard en na afloop heb jij de eerste versie van het script van je 3D animatie!

Storyboard & Visual Design

De tweede fase: het uitwerken van het storyboard. We transformeren dit in een overzichtelijk visual design, een soort stripverhaal. Bij elk shot staat een uitgebreide beeldbeschrijving én de voice-overtekst. Hierdoor krijg jij een realistische impressie van hoe jouw 3D animatie eruit komt te zien. Nadat het visual design door jou is goedgekeurd, starten we met de productie.

Productie

Binnen enkele dagen na goedkeuring van het visual design voor je 3D animatie, ontvang je de eerste versie! Deze versie bevat een voice-over, maar nog geen sounddesign. We horen graag eerst jouw feedback en gaan daarna aan de slag met het finetunen. Zo komt de definitieve 3D animatie tot stand, inclusief sounddesign. Met jouw akkoord ronden we samen de productiefase af.

Verspreiding

Je bent een 3D animatie rijker! Al nagedacht over hoe je deze het beste kunt verspreiden? Video marketing it is! Laten wij daar ook nou de benodigde kennis van hebben. Dus wil je naast je bestaande klanten ook nieuwe aantrekken, of heb je andere vraagstukken? Wij helpen je hierbij. Door middel van ons video marketing pakket verspreiden we jouw 3D animatie via de meest geschikte kanalen onder jouw doelgroep!