Videoproductie voor ICT en software

In de afgelopen jaren 10+ jaar hebben wij specialisme opgebouwd in de ICT en software. Meer weten over onze expertise? Bekijk de showreel en neem contact op.

Vrijblijvend advies Ons werk voor ICT

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Software uitleggen met video

IT kent complexe materie die duidelijk moet worden gecommuniceerd om het ook te begrijpen. Informatie ontwerp helpt hierbij. Of je nu een nieuw softwaresysteem integreert waar je je medewerkers van op de hoogte stelt of een belangrijke update doet die veranderingen teweegbrengt voor je klanten, animatie is zowel intern als extern ideaal om je IT-boodschap te vertellen.

Wat je ook wil visueel communiceren en op welke manier, wij maken het begrijpelijk voor jouw publiek Onze uitlegexperts adviseren je geheel vrijblijvend over de juiste content die past bij je strategie.

Video’s voor ICT en software

Visma
Uitleg over Visma eAccounting software

Yenlo
Software services uitgelegd met animatie

ENGIE
Uitleg over het gebruik van de app

SANS
Introductie van de OnDemand app 

NCC Group
Telecommunications Security Act uitgelegd

Royal Cosun
Tips voor cybersecurity

Als beste beoordeeld

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Veegestelde vragen

Een animatie is binnen de IT branche voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om ervoor te zorgen dat klanten een duidelijk beeld krijgen van jouw expertises. Daarnaast kun je een animatie ook intern inzetten om je personeel kennis te laten maken met nieuwe technologieën of processen.
 

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een animatie voor landbouw- of de voedselsector maximaal 75 seconden. De ervaring leert dat binnen de agrarische sector de grootste uitdagingen liggen bij het duidelijk uitleggen van vraagstukken. Een uitleganimatie presteert het beste rond de één minuut.

De kosten van een animatie variëren per video. Dit komt omdat het afhankelijk is van het detailniveau wat erin verwerkt is. Je kunt het vergelijken met het kopen van een auto. Kies je voor de simpelste uitvoering of kies je liever voor alles erop en eraan. De prijs van de auto is hiervan afhankelijk. Bij animaties werkt dit precies hetzelfde.Wil je binnen 5 minuten horen wat de kosten voor jouw zakelijke animatie zouden zijn? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door één van onze uitleg experts.

De productietijd van het laten maken van een animatie varieert. Normaal gesproken hanteren we de volgende doorlooptijden voor onze animaties:

Het kan natuurlijk zo zijn dat je jouw animatie al eerder nodig hebt. Dat is geen probleem! Wij zijn in staat een animatie eerder op te leveren. Je dient als klant snel te kunnen schakelen voor feedback. Een gestructureerde planning is hierbij onmisbaar.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan