INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Mensen iets leren door middel van video in plaats van tekst is de nieuwste trend. Een instructievideo laten maken is hiervoor de perfecte manier. Met een instructievideo leg je heel gemakkelijk jouw instructie stap voor stap uit aan je publiek. Het is dé manier om potentiële en bestaande klanten te laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft.

Meer weten over een instructievideo laten maken? Vraag geheel vrijblijvend advies aan een van onze uitlegexperts!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN INSTRUCTIEVIDEO
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

HET INSTRUCTIEVIDEO PRODUCTIEPROCES.

Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de meeting wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een script, waarin de gehele instructievideo van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het video script, plannen we de draaidag in. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg van drie man naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw instructievideo. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-productie

And action! Het beeldmateriaal is verzameld en de beelden zullen zorgvuldig uitgekozen worden. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw instructievideo een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen kan de perfecte sfeer gecreëerd worden.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Met onze video marketing technieken helpen we je de video overal te verspreiden onder de gewenste doelgroep. Meer views, leads, websitebezoekers, conversies en nog veel meer! Voor ieder marketingdoel kun je bij onze experts terecht.