Diensten.

Wij vertellen de kern van jouw verhaal in beeld. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van infographics, uitleganimaties en films.
Dankzij video marketing bereik je daarna ook precies het juiste publiek en behaal je meetbare resultaten.
Dat alles voor een eerlijke en vaste prijs. Check hieronder wat wij nog meer doen naast video productie in Breda!

Onze disciplines.

Wat wij doen - Strategie

Strategie

Een video werkt alleen bij het juiste publiek. Daarom ontwikkelen we op basis van jouw behoeften en doelstellingen, jouw optimale video strategie plan. Een video strategie past binnen al je bestaande marketingplannen en helpt jouw doelen te bereiken met de inzet van video’s.

We kijken naar je huidige situatie, wat er nodig is aan en welke kanalen de juiste mensen op het juiste moment bereiken. We bieden vele opties, van enkel de strategiesessie, de uitwerking van het plan tot volledige video marketing voor maximaal rendement.

Animatie

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Dankzij onze 9 jaar ervaring werken we vervolgens met een zeer duidelijk productieproces én kunnen we animaties razendsnel opleveren.

Wat wij doen - Animatie

Wat wij doen - Film

Film

Een uitlegfilm (ook bekend als corporate film) is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst.

Wil je een uitlegfilm laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2011 specialiseert Cooler Media zich in de productie van korte en krachtige video’s. Dankzij een slimme combinatie van beeld, geluid, tekst of zelfs animatie weten wij jouw doelgroep te raken.

Design

Infographics helpen feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die, in plaats van een principe, de uitgebreide feitelijke informatie overbrengt.

Je kunt een infographic laten maken voor zowel interne en externe communicatie. Dus rol dat nieuwe proces moeiteloos uit onder collega’s of genereer meer leads en inschrijvingen dankzij Cooler content marketing!

Infographics maken we voor online of print, maar we ook digitale interactieve infographics behoren tot de mogelijkheden. Ook kun je interactieve designs digitaal toegankelijk laten maken voor mensen met een beperking.

Wat wij doen - Design

Wat wij doen - Interactief

Interactief & Code

Dankzij de combinatie van animatie en interactiviteit weten wij je publiek te boeien.

Met een interactieve infographic kan jouw doelgroep zélf informatie verkennen. Bijvoorbeeld door te scrollen of door met een muis over een afbeelding te hooveren. Dankzij onze jarenlange ervaring met animatie weten wij precies hoe we jouw infographic kunnen verrijken.