Commercial laten maken

Val op bij je doelgroep, creëer impact en versterk je merk met een krachtige commercial.

Vrijblijvend advies Ons werk

Icon - Film

Ontdek de kracht van commercials voor jouw merk

Ben je op zoek naar een manier om op te vallen bij je doelgroep? Dan kun je een commercial laten maken, zoals een online commercial of tv commercial. Een online commercial is in feite hetzelfde als een tv commercial, maar deze wordt ingezet op het internet. Je ziet deze bijvoorbeeld voor YouTube-video’s of op social media. Een tv commercial zie je, zoals de naam al zegt, in de reclameblokken op tv.

Meer weten? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een prijsopgave op maat.

Online commercial

Waarom moet je een online commercial laten maken? Succesvolle video marketing maakt gebruik van specifieke video’s voor elke fase en ieder doel van de campagne. Mocht je al video’s hebben laten maken, dan zetten we deze voor je in. Maar heb je behoefte aan nieuwe content? Geen probleem! Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou de scherpste prijs bieden voor elke type video. Zowel film als animatie is mogelijk, op maat gemaakt. Zo sluiten de campagne en content naadloos op elkaar aan.

 

TV commercial

Een tv commercial laten maken, kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de commercial alleen op tv in te zetten. Ook kun je je tv commercial online inzetten en verspreiden op bijvoorbeeld YouTube, Facebook of Instagram. Belangrijk is om een doel voor ogen te hebben. Wanneer dit doel duidelijk is, komt je boodschap namelijk sterker naar voren. Waarom een tv commercial werkt? Mensen zijn visueel ingesteld en vinden het lezen van teksten veel minder leuk dan commercials bekijken.

 

Bedrijfsfilms waar we trots op zijn

telecomhunter beeldmerk

TelecomHunter
Professionele telecom hardware

goodlife foods logo

GoodLife Foods
Werving & Selectie

traffic and more beeldmerk

Traffic & More
Onze mensen

connecting agri&food beeldmerk

Connecting Agri & Food
Over ons

fristads beeldmerk

Fristads
Solutions van Fristads

Waterschap Brabantse Delta
Instructies voor bezoekers

Als beste beoordeeld

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Tijdens een persoonlijke 'Magic Meeting' ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren. Op basis van deze informatie schrijven wij een script, waarin de gehele uitlegfilm van begin tot eind wordt vastgelegd. 

Icon - Script - Wit

Tijd voor de draaidagen

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een team (bestaande uit drie man) naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw uitlegfilm.  

Icon - Film

De bewerking van je film

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit. Vervolgens gebruiken we diverse professionele technieken om jouw uitlegfilm een filmisch effect te geven. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sounddesigner de juiste geluiden en muziek toeWe stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben. 

Icon - Productie

Wat is het gewenste resultaat?

Jouw uitlegfilm is afTijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen we je bij helpen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.

Icon - Verspreiding online

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Veegestelde vragen

Je kunt de kosten om een commercial te maken vergelijken met het aanschaffen van een nieuwe auto. Ga je voor de simpelste uitvoering of kies je voor een geüpgrade versie inclusief navigatie, leren bekleding en de nieuwste velgen. Deze opties kosten extra geld en dit werkt bij de kosten om een reclamespot te laten maken precies hetzelfde. De commercial kosten variëren daarom als volgt: Door wie laat je je commercial maken? Veelal wordt er door gerenommeerde animatiestudio’s of reclamebureaus een hogere prijs gehanteerd dan door kleine bureaus. Dit komt mede doordat gerenommeerde studio’s een hogere kwaliteit leveren. Wat voor commercial wil je laten maken? Wil je deze inzetten als advertentie op de social media kanalen of wil je deze inzetten op tv? De commercial voor social media kanalen zijn vaak korter van duur dan op tv. Uiteindelijk hangen de kosten voornamelijk af van de lengte van jouw commercial. Wat kost een tv commercial voor jou? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door een van onze uitleg experts en ontvang binnen een uur een offerte op maat.

Een online commercial kan voor verscheidene doeleinden worden ingezet. Dit om bijvoorbeeld meer websitebezoeken te genereren, naamsbekendheid op te bouwen of nieuwe klanten te werven. Een helder doel is belangrijk voor succes. Zo zorg je ervoor dat je boodschap gericht en sterk naar voren. Een online commercial werkt, omdat mensen visueel zijn ingesteld. Ga zelf maar na: die ene grappige video van 2 jaar geleden zie jij zo voor je, maar een artikel dat je hebt gelezen van vorige maand?

Je pakket stel je zelf samen. De productietijd van een online commercial varieert dan ook. We hanteren gewoonlijk een maximum van 10 werkdagen, maar voor een specifieke tijd, kun je het beste terecht bij onze uitlegexperts!Heb je je online commercial al eerder nodig? Geen probleem! Door ons efficiënte productieproces zijn wij in staat een online commercial eerder op te leveren, mits je als klant snel kunt schakelen. Een gestructureerde planning is hierbij onmisbaar.

Yes! Ook voor memorabele animaties ben je bij Cooler Media op de juiste plek beland. Sinds 2011 maken wij animaties voor diverse klanten. Ook deze worden volop gebruikt voor online promotie en ook hiervoor bieden wij video marketing aan. Benieuwd hoe wij te werk gaan met het animeren van online commercials? Neem contact op of kijk ter inspiratie in ons portfolio!

Wil je een reclamevideo laten maken, dan moet je ook denken aan de verspreiding van de video. Jouw tv commercial kan uiteraard op televisie worden gedeeld. Daarnaast kun je een commercial inzetten op diverse andere kanalen, zoals social media, online banners en je website. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, zal er naar verschillende punten gekeken worden. Denk aan je doelgroep, beste kanaalkeuze en welke KPI’s je wilt behalen. Bij onze video marketing dienst komt dit allemaal aan bod en helpen wij jou met het effectief verspreiden van je tv commercial. Het verspreiden van je online commercial kan op verschillende manieren en kanalen, zoals social media, je website, online banners of op gerelateerde websites. Bedenk voordat je je commercial inzet wat je doelgroep is, op welk kanaal deze zich bevindt en op welk moment je de meeste kijkers trekt. Onderzoek is key! Daar helpen wij je bij door middel van onze video marketing dienst. Ook ondersteunen wij je in het managen en optimaliseren van je campagne voor je online commercial.
De productietijd kan variëren, wanneer je een tv commercial wilt laten maken. Dit ligt aan het samengestelde pakket voor de video. Normaal gesproken hanteren we een maximale doorlooptijd van 10 werkdagen voor een tv commercial.Heb je je tv commercial al eerder nodig? Geen probleem! Door ons efficiënte productieproces zijn wij in staat een video eerder op te leveren, mits je als klant snel kunt schakelen. Een gestructureerde planning is hierbij onmisbaar.
 
De ideale lengte van je online commercial hangt erg af van het doel dat is opgesteld. Wil je je commercial inzetten als YouTube campagne zijn deze vaak van korte duur. Zo geldt voor bumper advertenties een duur van 6 seconden en voor TrueView-advertenties 15 tot 30 seconden. Het maximum aantal seconden wat wij onze klanten adviseren voor een online commercial? 75 seconden. Het belangrijkste? De aandacht van je klant vasthouden in de eerste 10 seconden. Deze seconden bepalen of de kijker je commercial afkijkt.
Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketeer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative Producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan