Remmers Bouwgroep – Over Remmers

Opdrachtgever:
Remmers Bouwgroep

Onderwerp:
Over Remmers

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Duurzaamheid is nu belangrijker dan ooit. Remmers Bouwgroep weet dit als geen ander en ziet al meer dan 100 jaar het belang in het bouwen van duurzame woon- en werkomgevingen. Hoe zij te werk gaan, communiceren ze in een maatwerk animatie.

De uitvoering.

Remmers Bouwgroep ging voor een Maatwerk Animatie om uit te leggen hoe het proces van (duurzame) bouwprojecten in elkaar zit. Op deze wijze wordt op een duidelijke manier hun bouwtraject gecommuniceerd, zodat de doelgroep begrijpt hoe wat zij kunnen verwachten van Remmers én hun werkwijze.

De animatie heeft een unieke stijl met maatwerk karakters, zoals je die niet veel in ons portfolio tegenkomt. De animatie is ideaal om online in te zetten voor verschillende doeleinden, zoals binnen een video campagne, als social media video, op de website en zelfs in een e-mailmarketingcampagne.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Enorme distributiecentra, moderne sportcomplexen en complete woonwijken, Remmers Bouwgroep realiseert al meer dan 100 jaar duurzame, prettige woon- en werkomgevingen.

Mede door deze ervaring is het familiebedrijf in staat om inspirerende en kwalitatieve bouwoplossingen te bedenken. Niet alleen voor nu, maar voor jaren en jaren.

Dit doen we door ons te richten op 3 marktvensters: Bedrijfshuisvesting, Sport en Onderwijs en Wonen en zorg.

Als klant nemen we je mee in het traject van A tot Z. We leven ons in jouw situatie en vertalen jouw wensen in een passend ontwerp. Of het nu gaat om bouwen met beton, staal, hout of een hybrideoplossing, onze bouwspecialisten realiseren het allemaal.

Het is onze uitdaging en visie om het beter en slimmer te doen. Op die manier creëren we altijd de beste plek om te wonen, werken en te leven.

Laten we samen bouwen voor de toekomst!

Remmers Bouwgroep

 

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.