Videoverslag

Registratie van een event in 1 dag

Een videoverslag is de ideale manier om een belangrijk evenement of een speciale gebeurtenis vast te leggen en dit jaren later nog in full-HD te kunnen herbeleven. Wij leggen de speciale dag met toewijding en plezier voor je vast!

Afhankelijk van je wensen voor het videoverslag stellen wij een videocrew voor je samen. Deze videocrew kan variëren van één cameraman tot een complete crew inclusief geluidsman, regisseur, animator en producer.

Videoverslag laten maken?

Een videoverslag ontleent een bedrijf de unieke kans de klant een kijkje in het bedrijf te geven. Laat zien waar je voor staat. Zo kan je de werkwijze van het bedrijf, de mensen achter het merk en een sfeerimpressie van de bedrijfscultuur laten zien. Op deze manier zorg je ervoor dat het publiek het juiste beeld over jou en jouw bedrijf vormt. Laat de persoonlijke kant van je bedrijf zien!

videoverslag_presentatie

Presentatie

Videoverslagen worden tegenwoordig vaak gebruikt bij belangrijke presentaties. Zo kan je je kennis delen op internet en daarmee je autoriteit binnen een bepaald onderwerp tonen. Ook kan je een videoverslag van een bedrijfspresentatie gebruiken om je medewerkers op de hoogte te houden van wat jij wilt vertellen. Uiteraard is dit dé ideale manier om een kennisbank op te bouwen!

videoverslag_evenement

Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement kost vaak veel tijd, geld en moeite en voor je het weet is het weer voorbij. Om het enthousiasme van zo’n evenement vast te houden kan je hiervan een videoverslag laten maken. Toon je klanten, potentiële werknemers en concurrenten de mensen achter de bedrijfsnaam en geef een eigentijdse kijk op je merk en visie door middel van een videoverslag.

videoverslag_verslag

Verslaggeving

Met behulp van een videoverslag is het ook mogelijk een connectie te maken met het publiek van een evenement. Door de inzet van interactie met het publiek, verhoog je de betrokkenheid van het publiek met je bedrijf. Zo kan je in een videoverslag werken met een presentatrice die het publiek vragen stelt over jouw bedrijf, product of dienst.

Voorbeelden

Waarom kiezen voor cooler?

  • Voor elk budget bieden wij de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 400 unieke uitlegvideo’s en meer dan 5 jaar ervaring
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs voor elke dienst