VIDEOVERSLAG.

Corporate Video laten maken

Een videoverslag is de ideale manier om een belangrijk evenement of een speciale gebeurtenis vast te leggen en dit jaren later nog in full-HD te kunnen herbeleven. Wij leggen de speciale dag met toewijding en plezier voor je vast!

Afhankelijk van je wensen voor het videoverslag stellen wij een videocrew voor je samen. Deze videocrew kan variëren van één cameraman tot een complete crew inclusief geluidsman, regisseur, animator en producer.

Meer weten over hoe wij te werk gaan en wat er komt kijken bij een videoverslag? Vraag het een van onze uitlegexperts!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN VIDEOVERSLAG
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail mundial

Festival Mundial

Met deze aftermovie kunnen festival bezoekers thuis nog even nagenieten!

thumbnail OGZ

OGZ

De webwinkel vakdagen werden vastgelegd in een professionele aftermovie.

thumbnail opvallers

Opvallers

De merkactivatie door Opvallers voor Jillz vastgelegd in een film.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET VIDEOVERSLAG PRODUCTIEPROCES.

Script

Een videoverslag laten maken begint bij het opstellen van een script. Dit script dient als ruggengraat van de video. Alles wat hierin vermeld wordt, zie je later terug. Omdat dit een belangrijke stap is in de ontwikkeling van het videoverslag, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek vragen we je jouw verhaal te vertellen dat je graag terugziet en met welk doel je het videoverslag laat maken. Al deze informatie verzamelen wij en verwerken we vervolgens in het final script.

Productie

Aan de hand van het persoonlijke gesprek stellen wij een videocrew voor jou samen. Op de draaidag zal deze crew ál het beeldmateriaal dat nodig is voor het videoverslag verzamelen. Zo zal de crew interviews houden, presentaties bijwonen en alle andere bijzondere momenten vastleggen.

Post-Productie

Nadat de videocrew alle bijzondere momenten van het evenement of de gebeurtenis heeft vastgelegd, kan de volgende stap beginnen… De montage! We bekijken elke minuut van de film en kiezen hier zorgvuldig de beste momenten uit die perfect aansluiten op het script. Zodra alles gemonteerd is, kan een sounddesigner de laatste hand leggen aan het videoverslag. Door het toevoegen van geluiden en muziek krijg je de gewenste sfeerimpressie die jij zoekt. En dan is het zover: je videoverslag is klaar!

Verspreiding

Nu rest ons nog één ding: de verspreiding. Je wilt het videoverslag natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Om de verspreiding van het videoverslag te optimaliseren, kun je gebruikmaken van onze video marketing skills. Zo zorgen wij ervoor dat het juiste publiek jouw videoverslag bekijkt op het juiste moment. Dit zal leiden tot meer views en uiteindelijk ook tot meer bezoekers voor je website.