Beursvideo laten maken

Opvallen met een beursvideo? Onze uitlegexperts staan voor je klaar! Een professionele beursvideo laten maken helpt jou om meer bezoekers naar je beursstand te trekken en duidelijk uitleg te geven over jouw product of dienst.

Vrijblijvend advies Ons werk

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Film

Val op met een geweldige beursvideo

Wil je opvallen op een beurs en de aandacht van potentiële klanten trekken? Dan is een beursvideo een absolute must-have! Met de juiste videocontent transformeer je jouw beursstand tot een echte eyecatcher en wek je de interesse van voorbijgangers. Met zoveel concurrentie is opvallen misschien wel de grootste uitdaging, maar een beursvideo laten maken biedt dé oplossing.

De uitstraling van je stand is natuurlijk erg belangrijk. Door een goede beursvideo of animatie te tonen op een groot scherm trekt je direct de aandacht van voorbijgangers, of ze nu 1 of 20 meter van je beursstand staan. Daarnaast zorgt video ervoor dat mensen jouw boodschap beter onthouden. Goede visuals zijn een effectieve manier om de ervaring onvergetelijk te maken voor bezoekers.

Oftewel, een professionele beursvideo of animatie vertegenwoordigt jouw bedrijf en tilt je presentatie naar een hoger niveau. Straal professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid uit, val op en trek de juiste doelgroep aan met een beursvideo.

Beursvideo voorbeelden waar we trots op zijn

Solar Energy Booster
Uitleg over PVT Zonnepanelen

XO10
Uitleg voor de Recreatie Vakbeurs

OGZ
Aftermovie WebWinkel Vakdagen

Facilicom Group
Beurs animatie

B&R Automatisering
Video verslag Innovation Day

Jongerius
Professionele bedrijfsfilm

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 13+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Super snelle levering mogelijk

Jeroen de Maeyer
Creator of Opportunities Mentorprise

Als beste beoordeeld

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Voor welk type video je ook kiest, ons productieproces start altijd met een ‘Magic Meeting’. Zo ook voor een beursvideo, of dat nu een animatie of film is. Tijdens deze strategische sessie bespreken we alles over jouw bedrijf, de producten of diensten en natuurlijk je doelstellingen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren in de video en vertalen we de informatie naar een duidelijke boodschap. Dat is immers onze expertise!

Weet je van tevoren al precies welk type beursvideo je wil laten maken? Dan gaan wij direct aan de slag met het script of storyboard. Zo niet, dan gaan we aan de slag met een strategie voor videocontent. In beide gevallen loop je met een concreet plan op zak de deur uit.

Icon - Script - Wit

Onze professionals gaan voor je aan de slag

Dit deel van het productieproces is volledig afhankelijk van de soort beursvideo die we voor je gaan maken. Niet alleen live-action video is namelijk geschikt voor presenteren op de beurs, ook animatievideo’s zijn een uitstekende manier om er bovenuit te springen. Als je gekozen hebt voor een animatievideo, dan gaan we aan de slag met het visual design. Pas zodra jij helemaal tevreden bent met het script en de ontworpen stijl gaan wij aan de slag met animeren.

Gaan we een film of mixed media video voor je maken, dan plannen we één of meerdere draaidagen in. Op deze dag komt er een professionele film crew met camera en andere apparatuur langs om al het beeldmateriaal te verzamelen dat we nodig hebben voor jouw video.

Uiteraard ontvang je bij iedere productie vooraf een gedetailleerde planning voor jouw project. Zo garanderen wij een gestroomlijnd productieproces en halen we iedere deadline.

Icon - Film

We zetten alle puntjes op de i

Tijdens de post-productie gaan we aan de slag met het finetunen van jouw beursvideo. Voor onze animaties focussen we ons op het sound design, ofwel het toevoegen van muziek en geluidseffecten. Zo brengen we jouw animatie tot leven.

Voor de filmproducties kiezen we zorgvuldig de beste beelden uit en editen we deze tot een ware beursfilm. We passen kleurcorrectie toe en een professionele sound desiger gaat aan de slag met de juiste voice-over, achtergrondgeluid en muziek.

Heb je gekozen voor mixed media? Dan voegen we in de post-productie fase ook de animaties toe aan de filmbeelden.

Icon - video productie

Hoe zorgen we dat je doelgroep je video ziet?

Jouw video is af! Een beursvideo kun je speciaal laten maken voor een beurs, maar je kunt je beursvideo bijvoorbeeld ook voorafgaand aan of na de beurs inzetten als promotiefilm op social media. Dan sla je 2 vliegen in 1 klap! Ook hier kunnen we je bij helpen door de video te verspreiden via de juiste kanalen. Of we helpen je door meerdere video’s te produceren en te verspreiden, zoals bijvoorbeeld een bijpassende aftermovie of bedrijfsfilm. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken of volgers stimuleren om jouw beursstand te bezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat je eigen verhaal gedeeld wordt zodat jij jouw doelstellingen behaalt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze video consultants en laat je vrijblijvend adviseren.

Icon - Verspreiding online
Blink uit op de beurs: 7 tips voor een opvallende beursstand

Op een beurs staan is een fantastische gelegenheid om nieuwe klanten te ontmoeten of een nieuw product te lanceren. [...]

Veelgestelde vragen

Een beursvideo is een video die specifiek is ontworpen om te worden vertoond op een beurs of handelsevenement. Meestal worden beursvideo’s door een bedrijf gebruikt om een product of service te promoten of introduceren aan beursbezoekers. Bedrijven kiezen er vaak voor om deze video’s bij hun beursstand af te laten spelen op grote schermen, zodat ze de aandacht trekken van voorbijgangers.

Een beursvideo maakt het mogelijk om op een eenvoudige en duidelijke manier de kenmerken, werking en voordelen van een product of dienst visueel weer te geven. Op een beurs zijn vaak veel mensen aanwezig en het kan lastig zijn om ze allemaal te woord te staan.

Gelukkig is een beursvideo een goede manier om lastige ideeën op een duidelijke manier te visualiseren. Het is een efficiënte manier om snel duidelijk te maken wat je te bieden hebt, zodat geïnteresseerde bezoekers veel gerichtere vragen kunnen stellen aan de medewerkers in de stand tijdens een persoonlijk gesprek.

Daarnaast is video visueel aantrekkelijk, als mensen van veraf de video zien zijn ze geneigd om even bij jouw beursstand te stoppen voor meer informatie. Een beursvideo is dus een zeer effectief middel om mensen te enthousiasmeren en tilt je beursstand naar een hoger niveau.

Een beursvideo kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Zo kan je de video of animatie bijvoorbeeld gebruiken als:

 • Pitch op grote schermen bij je stand
 • Product demo video die je kunt scannen met een QR code
 • Informatieve uitlegvideo’s over het concept op tablets bij je stand
 • Korte aftermovie van de beurs
 • Video’s op de achtergrond van je stand om sfeer te creëren
 • Videocontent geïntegreerd in je presentaties op de beurs om je boodschap kracht bij te zetten en visueel aantrekkelijker te maken.

Een beursvideo hoeft zeker niet veel te kosten, je kunt het zo duur of zo goedkoop maken als je wil. De kosten van een animatie laten maken zijn afhankelijk van verschillende factoren. Een simpele formule die wij hanteren is de kostprijs van de stijl keer het aantal seconden.

De prijs van een beursvideo laten maken is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

 • Door wie laat je je video maken? Veelal wordt er door gerenommeerde animatiestudio’s of productiestudio’s een hogere prijs gehanteerd dan door kleinere studio’s of freelancers.
 • Hoe lang wordt je animatie of video? Wil je een korte beursvideo maken van 10 seconden of ben je op zoek naar een langere video die jouw nieuwe concept uitlegt?

Benieuwd wat voor jouw bedrijf het best past qua stijl en boodschap, en wat een beursvideo kan kosten? Onze uitlegexperts geven je vrijblijvend advies. Laat je gegevens achter en je hoort binnen een uur van ons.

Onze expertise reikt verder dan alleen het produceren van animaties en hoogwaardig filmmateriaal. Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen van een strategie voor de verspreiding van je video’s en zorgen voor een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 3 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan