Mixed media

Het beste van twee werelden: een unieke vorm van contentcreatie die film en animatie combineert.

Vrijblijvend advies Ons werk
Icon - Film

Film en animatie is de beste combinatie

Cooler Media is al sinds 2011 dé expert op het gebied van film en animatie. Net zoals onze producten, blijven wij ons continue ontwikkelen. Een van onze meest recente ontwikkelingen is mixed media: een unieke combinatie van liver video en animatie.

Met mixed media creëren we video’s die de kract van filmbeelden en de flexibiliteit van animatie samenbrengen. Deze strategie stelt ons in staat om complexe informatie op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen. Het gebruik van filmbeelden geeft de video een menselijk aspect, terwijl animatie wordt ingezet om abstracte concepten visueel te verduidelijken.

Bij Cooler Media helpen we je graag om jouw mixed media ideeën tot leven te brengen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een prijsindicatie op maat.

Werk waar we trots op zijn

Logo - beeldmerk - elan wonen

Elan wonen
5 jaren koers

Logp - Avans Hogeschool

Avans Hogeschool
Opleidingen Breda

Renewable Energy Services
Ervaringen van Aquafin

Als beste beoordeeld

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Tijdens een persoonlijke 'Magic Meeting' ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren en vertalen we de informatie naar een duidelijke boodschap. Op basis van deze informatie schrijven wij een goed script, waarin de gehele bedrijfsfilm of uitlegfilm van begin tot eind wordt vastgelegd.

Icon - Script - Wit

Tijd voor de draaidagen

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een professionele film crew inclusief camera naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw bedrijfsfilm. 

Icon - Film

De bewerking van je bedrijfsfilm

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit, maar een goede bedrijfsfilm bestaat uit meer dan alleen camerabeelden. Daarom gebruiken we vervolgens diverse professionele technieken om jouw film naar een nog hoger niveau te tillen. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sound designer de juiste voice-over, geluiden en muziek toeWe stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben.

Icon - video productie

Wat is het gewenste resultaat?

Jouw bedrijfsfilm is afTijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen we je bij helpen door de video te verspreiden via de juiste kanalen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat je eigen verhaal gedeeld wordt zodat jij jouw doelstellingen behaalt.

Icon - Verspreiding online

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Veegestelde vragen

In feite is het een uitlegfilm waarbij we animatie designs toevoegen en tot leven wekken. Live action beelden worden zo verrijkt met illustraties, tekst en eventueel karakters om de ultieme videoboodschap tot leven te wekken. Daarbij biedt deze combinatie ook nog eens de unieke mogelijkheid om zowel live beeld als animaties te verwerken in livestreams. Livestreamen is natuurlijk niet nieuw, maar iets wat je nog niet veel ziet, maar wat wel de komende jaren zijn opmars gaat maken, is live animation. Oftewel, het livestreamen met animatie. Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door de feature van Adobe: Character Animator.

De productietijd is afhankelijk van een aantal dingen. Denk aan de lengte van je video, maatwerk designs, een vaste stijl of wanneer je het nodig hebt. Daarom is een exacte tijd moeilijk te zeggen als we nog geen idee hebben van jouw wensen. Complexiteit, lengte, karakters en het aantal scènes zijn bijvoorbeeld factoren die de productietijd beïnvloeden. Gewoonlijk hanteren we een maximale productietijd van 10 werkdagen. Wil je hier een concreet antwoord op? Neem dan contact op met een van onze experts!

Niet alleen de productietijd, maar ook de kosten van de mixed media video zijn afhankelijk van jouw samengestelde pakket. De duur, aantal karakters, stijl etc., beïnvloeden de prijs van je video. Voor een concreet kostenplaatje kun je terecht bij onze uitlegexperts. Zij adviseren over de mogelijkheden binnen jouw budget en geven je dezelfde dag nog een prijsopgave op maat! Zo weet je altijd vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Mixed media brengt vele voordelen met zich mee voor je bedrijf. Mixed media …

 • Maakt complexe informatie op een boeiende en begrijpelijke manier duidelijk;
 • Trekt de aandacht door je verhaal tot leven te brengen;
 • En brengt jouw boodschap effectief over.

Er zijn enkele documenten die ons werk een stuk makkelijker maken! Mocht je de volgende stukken hebben, gebruiken we dit graag om je video de touch van jouw bedrijf te geven:

 • Een style guide/huisstijlhandboek van de organisatie
 • Kleurcodes
 • Designwerk uit eerdere opdrachten
 • Logo’s in vector-based of Illustrator bestanden

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan