IKNL – Onderzoek bij Kanker (Patiënten)

Opdrachtgever:
IKNL

Onderwerp:
Onderzoek bij Kanker (Patiënten)

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Eén betrouwbaar overzicht van alle aanvullende zorg bij jou in de buurt; de verwijsgids kanker biedt hiervoor uitkomst.

De uitvoering.

Animatie bewijst hiermee dat het van alle markten thuis is; van informele en humoristische designs tot het communiceren van serieuze, gevoelige onderwerpen die net zo goed om uitleg vragen. De maatwerk animatie over de verwijsgids voor onderzoek bij kanker van IKNL is hier een perfect voorbeeld van.  Het concept dat is omgetoverd tot deze animatie focust zich op het bieden van hulp voor mensen die te maken hebben met kanker door veelvoorkomende onduidelijkheden te tackelen en een oplossing te bieden.

Hierbij heeft IKNL dezelfde animatiestijl en voice-over gebruikt als bij eerdere animaties die wij voor hen maakten. Dit om heldere, eenduidige communicatie te waarborgen en herkenning en herinnering vanuit het publiek te stimuleren.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Het script.

Om mensen met kanker beter en gerichter te behandelen word er dagelijks onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen en behandelingen. Als patiënt kun je deelnemen aan deze wetenschappelijke onderzoeken, ook wel trials of studies genoemd. Maar waar vind je een overzicht van deze trials en hoe weet je welke voor jou van toepassing zijn?

Met het trial overzicht van Integraal Kankercentrum Nederland heb je één betrouwbaar én begrijpelijk overzicht van wetenschappelijke onderzoeken in Nederland.

Met het trial overzicht kun je zoeken op kankersoort en vind je overzichtelijk alle passende trials en in welke ziekenhuizen deze plaatsvinden. Denk hierbij aan wetenschappelijke onderzoeken naar nieuwe medicijnen, nieuwe vormen van bestralen en opereren, kwaliteit van leven en DNA onderzoek. Benieuwd naar nieuwe trials? Stel dan een trial alert in en ontvang een bericht als er nieuwe onderzoeken zijn.

Ga voor het trial overzicht naar: www.kanker.nl/ trials en bespreek eventuele deelname met je behandeld arts.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.