EXPLANIMATION LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Met een explanimation kun je op eenvoudige wijze jouw boodschap overbrengen naar je klanten, potentiële werknemers of wie dan ook. Aan de hand van jouw wensen maken wij de unieke explanimation voor jou en jouw bedrijf!

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de stijlen van de explanimation. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie hieronder of vraag vrijblijvend advies aan een van onze uitlegexperts.

Animatie laten maken

WAAROM EEN EXPLANIMATION
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

HET EXPLANIMATION PRODUCTIEPROCES.

CONCEPT

Heb je er voor gekozen om een explanimation te laten maken? Dan is de eerste stap het bedenken van een concept. We bepalen dan samen hoe de explanimation er ongeveer uit komt te zien. We luisteren naar jouw verhaal, kiezen een stijl en beginnen tijdens het gesprek met het schetsen van een storyboard.

STORYBOARD & VISUAL DESIGN

Het geschetste storyboard laten we bij jou achter. Waarom? Zodat je er nog een keer goed over na kunt denken. Ben je 100% tevreden, dan gaan we verder naar de volgende stap. Dit is het digitaliseren van het storyboard in een visual design. Hierbij worden er keuzes gemaakt wat betreft de voice-over van de explanimation.

PRODUCTIE

Hierna gaan we de explanimation daadwerkelijk tot leven brengen. Tijdens het proces laten we je steeds kleine stukjes zien. Pas als alles naar wens is, gaan we verder met de volgende stap: het toevoegen van geluidseffecten. De explanimation is klaar als de laatste stap is uitgevoerd door de AFX-specialist. Nu heb je je eigen explanimation!

VERSPREIDING

Nu je je explanimation kunt laten zien, wil je natuurlijk dat deze zoveel mogelijk kijkers trekt. Om dit te kunnen realiseren, kun je gebruik maken van onze video marketing dienst. In deze optionele fase zullen wij ervoor zorgen dat je meer views genereert en uiteindelijk ook meer websitebezoekers. Of heb je andere doelen, zoals het krijgen van nieuwe leads of bekendheid creëren bij een nieuwe doelgroep? Wat je marketingdoelen ook zijn, onze experts staan voor je klaar.