EXPLANIMATION LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Met een explanimation kun je op eenvoudige wijze jouw boodschap overbrengen naar je klanten, potentiële werknemers of wie dan ook. Aan de hand van jouw wensen maken wij de unieke explanimation voor jou en jouw bedrijf!

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de stijlen van de explanimation. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie hieronder of vraag vrijblijvend advies aan een van onze uitlegexperts.

Animatie laten maken

WAAROM EEN EXPLANIMATION
LATEN MAKEN?

Ons werk.

Mondiaal FNV

Je ziet keurmerken op bijna elk product dat je dagelijks gebruikt. Een teken ter verbetering: alleen is er meer nodig.

Zicht Adviseurs

Het ondernemerschap brengt risico’s met zich mee. Weet jij wat die van jou zijn?

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Met de Startup Visa van RVO kunnen jonge starters snel aan de slag als ondernemer.

DeWoonpas

Bijdragen aan een beter klimaat is vaak een complexe en prijzige uitdaging. De GVR biedt een toegankelijke oplossing.

Exact

Software is soms wat lastig en vraag om duidelijke uitleg. Net zoals de nieuwe software Globe+ van Exact.

thumbnail TKP

TKP Pensioen

Wanneer je pensioen nadert komen er steeds meer vragen naar boven. Dat vraagt om opheldering.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

Klantervaring | Mentorprise

“Het leuke voor de organisatie is dat de verschillende ideeën die al maanden rijpen eindelijk visueel tot uiting komen”

Voor de animatie van Mentorprise werd er flink out of the box gedacht met zowel de werknemers van Mentorprise als het Cooler Media team. Benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? Bekijk het in de video review.

HET EXPLANIMATION PRODUCTIEPROCES.

CONCEPT

Heb je er voor gekozen om een explanimation te laten maken? Dan is de eerste stap het bedenken van een concept. We bepalen dan samen hoe de explanimation er ongeveer uit komt te zien. We luisteren naar jouw verhaal, kiezen een stijl en beginnen tijdens het gesprek met het schetsen van een storyboard.

STORYBOARD & VISUAL DESIGN

Het geschetste storyboard laten we bij jou achter. Waarom? Zodat je er nog een keer goed over na kunt denken. Ben je 100% tevreden, dan gaan we verder naar de volgende stap. Dit is het digitaliseren van het storyboard in een visual design. Hierbij worden er keuzes gemaakt wat betreft de voice-over van de explanimation.

PRODUCTIE

Hierna gaan we de explanimation daadwerkelijk tot leven brengen. Tijdens het proces laten we je steeds kleine stukjes zien. Pas als alles naar wens is, gaan we verder met de volgende stap: het toevoegen van geluidseffecten. De explanimation is klaar als de laatste stap is uitgevoerd door de AFX-specialist. Nu heb je je eigen explanimation!

VERSPREIDING

Nu je je explanimation kunt laten zien, wil je natuurlijk dat deze zoveel mogelijk kijkers trekt. Om dit te kunnen realiseren, kun je gebruik maken van onze video marketing dienst. In deze optionele fase zullen wij ervoor zorgen dat je meer views genereert en uiteindelijk ook meer websitebezoekers. Of heb je andere doelen, zoals het krijgen van nieuwe leads of bekendheid creëren bij een nieuwe doelgroep? Wat je marketingdoelen ook zijn, onze experts staan voor je klaar.