Promotiefilm laten maken

Wil jij een professionele promotiefilm laten maken? Dan ben je bij Cooler Media aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring en ontelbare creatieve ideeën kunnen wij een promotiefilm maken waarmee jij écht de aandacht trekt.

Vrijblijvend advies Ons werk

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Film

Ontdek de kracht van een promotiefilm

Van een eenvoudige promotievideo tot een spetterende commercial, met een promotiefilm zet jij jouw product of dienst in de spotlight. Het is een krachtig visueel middel waarmee je de aandacht van je publiek trekt en een blijvende indruk achterlaat. Met een goede promotiefilm kun je bijvoorbeeld een nieuw product introduceren, leads generen, uitleg geven of reclame maken op televisie of online kanalen als YouTube.

Waar je met een bedrijfsfilm de kernwaarden van een organisatie laat zien, richt je je met een promotiefilm specifiek op de promotie een product of dienst. Met video breng je de voordelen, toepassingen of producteigenschappen op een visueel aantrekkelijke en duidelijke manier onder de aandacht. Zo overtuig je klanten om tot aankoop over te gaan!

Een promotiefilm maken kan in verschillende stijlen, bijvoorbeeld live-action film, animatie of een combinatie van beide met mixed media. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een promotiefilm voor jouw organisatie? Laat je inspireren door de voorbeelden, neem contact op voor vrijblijvend advies en ontvang een offerte op maat.

Promotiefilms waar we trots op zijn

telecomhunter beeldmerk

TelecomHunter
Promotievideo telecom hardware

fristads beeldmerk

Fristads
Promotievideo bedrijfskleding

traffic and more beeldmerk

Traffic & More
Employer branding video

goodlife foods logo

GoodLife Foods
Wervingsfilm

Logo The Grab Specialist (beeldmerk)

The grab specialist
Geanimeerde promotievideo

Oma’s soep
Online commercial

Als beste beoordeeld

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Waarom een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm is voor veel verschillende doeleneinden inzetbaar. Van je collega’s op de hoogte stellen van toekomstige veranderingen tot je nieuwe product promoten bij je doelgroep. Maar ook om de volgende redenen wordt een promotiefilm veel gekozen:

  • 86% van de bedrijven ziet video als een effectieve manier van promotie
  • Conversie stijgt door video, 88% zegt beïnvloed te zijn door een video!
  • Video verkeer zal jaarlijks met 34% toenemen

Wil jij een promovideo laten maken en ben je op zoek naar het geschikte bedrijf? Cooler Media heeft jaren ervaring in het maken van promotievideo’s. Wij kunnen onze expertise dan ook gebruiken om jou van advies te voorzien bij het laten maken van een promo video. Bij Cooler Media ben je verzekerd van een hoge kwaliteit promofilm, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 9.4! Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Tijdens een persoonlijke 'Magic Meeting' ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren en vertalen we de informatie naar een duidelijke boodschap. Op basis van deze informatie schrijven wij een goed script, waarin de gehele bedrijfsfilm of uitlegfilm van begin tot eind wordt vastgelegd.

Icon - Script - Wit

Tijd voor de draaidagen

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een professionele film crew inclusief camera naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw bedrijfsfilm. 

Icon - Film

De bewerking van je bedrijfsfilm

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit, maar een goede bedrijfsfilm bestaat uit meer dan alleen camerabeelden. Daarom gebruiken we vervolgens diverse professionele technieken om jouw film naar een nog hoger niveau te tillen. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sound designer de juiste voice-over, geluiden en muziek toeWe stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben.

Icon - video productie

Wat is het gewenste resultaat?

Jouw bedrijfsfilm is afTijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen we je bij helpen door de video te verspreiden via de juiste kanalen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat je eigen verhaal gedeeld wordt zodat jij jouw doelstellingen behaalt.

Icon - Verspreiding online

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 13+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering mogelijk

Jeroen de Maeyer
Creator of Opportunities Mentorprise

Veegestelde vragen

Een promotiefilm is een video die wordt ingezet door bedrijven met als hoofddoel het verkopen van hun product of dienst. Bij een promotievideo wordt dan ook vaak vooral de aandacht gelegd op een product of dienst. Het is een enorm bekende vorm van reclame, waar iedereen dagelijks bewust en onbewust mee wordt geconfronteerd.

Een promotievideo is voor veel verschillende doeleneinden inzetbaar. Van je collega’s op de hoogte stellen van toekomstige veranderingen tot je nieuwe product promoten bij je doelgroep. Maar ook om de volgende redenen wordt een promotiefilm veel gekozen:

Een promotievideo laten maken is één ding, maar het inzetten ervan is het volgende. Als online ads, social media video’s, in de reclameblokken op tv, in de bioscoop, op je website, tijdens een presentatie of je event, in feite kan alles. Wil je weten hoe je jouw promotiefilm het beste kunt inzetten om specifieke doelstellingen te behalen? Neem dan even contact op met onze video marketing consultants.

Het prijskaartje dat hangt aan een promotievideo laten maken, is afhankelijk van diverse factoren, zoals de lengte, wel of geen animatie, aantal draaidagen, benodigde crew enzovoorts. Hoewel de bedragen uiteenlopen, wil je natuurlijk zo goed mogelijk weten waar je aan toe bent. Daarom werken wij met drie filmstijlen met ieder een vast tarief. Graag een bedrag horen?  Vraag het een van onze uitlegexperts en ontvang direct een kostenplaatje op maat.

Jij kiest zelf hoe jouw promotiefilm eruit zal komen te zien. Afhankelijk van het door jou samengestelde pakket, wordt een productietijd toegekend. Dit varieert doorgaans tussen minimaal 2 werkdagen tot 10 werkdagen. Dankzij ons efficiënte productieproces zijn wij in staat jouw promotiefilm eerder op te leveren, mits je als klant snel kunt schakelen. Laat een van onze uitlegexperts dit tijdig weten en wij stellen een gestructureerde planning op.

Het doel kan zijn dat je je promotiefilm in wil zetten als video marketing campagne. YouTube campagnes zijn over het algemeen van kortere duur dan een zakelijke promotiefilm die gebruikt wordt om bijvoorbeeld een proces uit te leggen. Over het algemeen adviseren wij wanneer klanten die een zakelijke promotiefilm laten maken om deze niet langer dan 75 seconden te laten duren. Wat belangrijk is dat je de aandacht van de kijker de eerste 10 seconden vasthoudt. Zo blijkt namelijk dat deze seconden bepalen of de kijker jouw video afkijkt ja of nee.
Bij Cooler Media zijn we sinds 2011 gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards. Mocht je al een storyboard of voice-overtekst hebben, dan zullen wij dit gebruiken ter inspiratie, maar wij zullen de animatie zelf van A tot Z designen.

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan