Promotiefilm laten maken.

Corporate Video laten maken

Een promotiefilm laten maken brengt diverse, coole voordelen met zich mee. Zo kun je met een promotiefilm hoger worden gerankt in Google, meer conversies krijgen, duidelijkheid rondom je product of bedrijf creëren en je merkwaarde verhogen. Sta niet stil, benut deze kansen! Ga voor een promotiefilm. Daar helpt Cooler Media je graag bij, gezien we al sinds 2011 gespecialiseerd zijn in het maken van promotiefilms.

We bieden verschillende videostijlen zoals film of je kunt de promotiefilm als animatie laten maken. Weten wat de beste vorm is voor jouw promotiefilm? Je wilt een video laten maken, maar weet nog niet exact wat je wilt? Onze uitlegexperts helpen je geheel vrijblijvend op weg.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN PROMOTIEFILM
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

HET PROMOTIEFILM PRODUCTIEPROCES.

Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de meeting wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een film script waarin de gehele promotiefilm van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het script, plannen we de draaidag in. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg van drie man naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw promotiefilm. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-Productie

And action! Het beeldmateriaal is verzameld en de beste shots worden zorgvuldig uitgekozen. In deze fase worden geavanceerde toepassingen gebruikt om jouw promotiefilm het effect te geven van een speelfilm. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen wordt de perfecte sfeer gecreëerd.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Met onze Video Marketing technieken helpen we je de promotiefilm overal te verspreiden.