VIDEO STRATEGIE.

Video Strategiel laten maken

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daarom ontwikkelen we jouw optimale video strategie in een video strategie plan, op basis van je behoefte en doelstellingen. Een video strategie past binnen je bestaande marketingplannen en helpt je je doelen te bereiken met de inzet van video’s.

We kijken naar je huidige video situatie, wat er nodig is aan productie en welke inzet van kanalen de juiste mensen op het juiste moment bereikt. We bieden vele opties, van enkel de strategiesessie, de uitwerking van het plan of volledige video marketing voor maximaal rendement.

Video Strategiel laten maken

WAAROM VIDEO
STRATEGIE INZETTEN?

Klanten beoordelen ons.

HET VIDEO STRATEGIE PROCES.

Doelen bepalen

Tijdens een strategiesessie wordt gekeken naar jouw doelstellingen; waarom zetten we een video in en hoe behalen we dit resultaat? We zoomen ongeveer 2 uur in op jouw doelgroep en de kanalen die daarbij horen. We analyseren je huidige inzet van video en werken de aanvulling uit. In het uur daarna weet jij dan ook precies waar jouw video’s hun beste rol kunnen spelen binnen de customer journey. Vervolgens bepalen we samen de Key Performance Indicators (KPI’s) voor de lange en korte termijn. Na de sessie ontvang je van ons een volledig uitgewerkt plan voor het komende jaar.

Campagne instellen

Aan de hand van jouw video strategie plan optimaliseren we je online aanwezigheid voor video. We kijken bijvoorbeeld naar de beste plek om jouw video’s te hosten en naar kanalen om jouw video’s op te delen. We zorgen dat alles ready to go is. Je YouTube-kanaal is geoptimaliseerd, de video’s zijn geüpload met maximale kwaliteit en je videocampagne is ingesteld.

Verspreiden met Video Marketing

Video marketing is de uitvoering van het video strategie plan. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij achterover kan leunen terwijl wij de juiste mensen op de beste tijdstippen bereiken. Speciaal geproduceerde video’s worden in verschillende fases verspreid, vaak met verschillende boodschappen. Wij zorgen voor actieve monitoring van de resultaten en sturen direct bij wanneer nodig.

Remarketing

De mensen uit jouw doelgroep die écht geïnteresseerd zijn, bezoeken vaak je website of kijken de video’s helemaal af. Specifiek voor die groep zetten we unieke video’s in die nieuwe informatie bieden. Dat scheelt een hoop onnodig budget en zorgt dat de kijker enkel relevante video’s te zien krijgt.