VIDEO STRATEGIE.

Video Strategiel laten maken

Wij halen samen met jou het maximale uit je video’s met video strategie.

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale video strategie uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Een video strategie past binnen je bestaande marketingplannen en helpt met de succesvolle inzet van jouw video’s. Zo bereik je altijd jouw doelgroep, verhoog je conversies én krijg je inzicht om je marketing doeltreffend te optimaliseren om nóg meer succes te behalen.

Onze service komt met diverse opties; van enkel een vrijblijvend consultgesprek, tot een volledig uitgewerkt plan of het beheren van jouw video marketing voor maximaal rendement. Overleg gratis met onze video-experts of stel zelf je pakket samen.

Video Strategiel laten maken

WAAROM VIDEO
STRATEGIE INZETTEN?

Video in iedere fase van de customer journey.

SEE

Het eerste contactmoment met je beoogde klant, waarin je met video de aandacht trekt en bekendheid creëert. Hierbij wordt ingespeeld op merkherkenning.

Video voor See-fase

THINK

Het tweede contactmoment met de klant, waarin zij jouw product of dienst overwegen. In deze fase stimuleer je de behoefte aan wat jij de klant biedt.

Video voor do-fase

DO

De klant is overtuigd en is klaar om over te gaan tot actie. In deze fase stimuleert video de aankoop van een product of andere conversies, zoals een offerteaanvraag.

Waarom video strategie?

  • We helpen van A tot Z; van strategie tot productie
  • Gebruik data om resultaat te verbeteren
  • Haal tot wel 5x meer uit je investering
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Gratis advies van onze experts
  • Nooit meer last-minute stressen over producties
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+

Als beste beoordeeld.

logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET VIDEO STRATEGIE PROCES.

Doelen bepalen

Tijdens een strategiesessie wordt gekeken naar jouw doelstellingen; waarom zetten we een video in en hoe behalen we dit resultaat? We zoomen ongeveer 2 uur in op jouw doelgroep en de kanalen die daarbij horen. We analyseren je huidige inzet van video en werken de aanvulling uit. In het uur daarna weet jij dan ook precies waar jouw video’s hun beste rol kunnen spelen binnen de customer journey. Vervolgens bepalen we samen de Key Performance Indicators (KPI’s) voor de lange en korte termijn. Na de sessie ontvang je van ons een volledig uitgewerkt plan voor het komende jaar.

Campagne instellen

Aan de hand van jouw video strategie plan optimaliseren we je online aanwezigheid voor video. We kijken bijvoorbeeld naar de beste plek om jouw video’s te hosten en naar kanalen om jouw video’s op te delen. We zorgen dat alles ready to go is. Je YouTube-kanaal is geoptimaliseerd, de video’s zijn geüpload met maximale kwaliteit en je videocampagne is ingesteld.

Verspreiden met Video Marketing

Video marketing is de uitvoering van het video strategie plan. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij achterover kan leunen terwijl wij de juiste mensen op de beste tijdstippen bereiken. Speciaal geproduceerde video’s worden in verschillende fases verspreid, vaak met verschillende boodschappen. Wij zorgen voor actieve monitoring van de resultaten en sturen direct bij wanneer nodig.

Remarketing

De mensen uit jouw doelgroep die écht geïnteresseerd zijn, bezoeken vaak je website of kijken de video’s helemaal af. Specifiek voor die groep zetten we unieke video’s in die nieuwe informatie bieden. Dat scheelt een hoop onnodig budget en zorgt dat de kijker enkel relevante video’s te zien krijgt.