Zicht Adviseurs

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Zicht Adviseurs

Onderwerp:
Persoonlijke Risico Verkenner

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Heb jij enig idee of jouw verzekeningen nog wel bij jouw levensfase passen? De klanten van Zicht Adviseurs wel! Via deze animatie bereidt Zicht haar klanten voor op het gesprek over de Persoonlijke Risico Verkenner. 

De reeks uitleganimaties voor Zicht Adviseurs

Zicht Adviseurs is een van de grootste assurantiekantoren van Nederland. Al ruim 100 jaar adviseert Zicht onafhankelijk bedrijven en particulieren over mogelijke financiële risico’s en bijpassende verzekeringen.

Om uitleg te geven over wat het bedrijf doet en hoe zij hun verschillende klanten van dienst kunnen zijn, heeft Zicht Adviseurs gekozen voor een reeks maatwerk uitleganimaties. Doordat het beeldmateriaal is afgestemd op het visuele design van Zicht Adviseurs, krijgt de kijker meteen een vertrouwd gevoel. En dat is wat je wil!

Introductievideo

Loop ik risico?

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Ziek op vakantie gestrand met de auto en thuis stroomt het water langs de muur de babykamer in. Je denkt misschien mij overkomt dat niet. Jouw verzekering is geregeld. Maar past die nog wel bij je huidige leven?

Bij Zicht Adviseurs bekijken we elke 2 jaar samen met jou of je verzekeringspakket nog gelukkig geregeld is.

“Hoi, met Patricia. Leuk dat we elkaar weer spreken!”

Dit adviesgesprek heb je met je eigen adviseur. We bespreken wat er speelt in jouw leven en welke verzekeringen je al hebt. Sluit dat goed op elkaar aan? Misschien ben je wel te hoog te laag of zelfs dubbel verzekerd. Na het gesprek krijg je hiervan een overzichtelijk rapport.

Wij noemen dat: gelukkig geregeld.

Binnenkort bellen wij je op voor het inplannen van dit adviesgesprek.

“Bedankt voor dit fijne gesprek, ik spreek je over een tijdje!”