XO10

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
XO10

Onderwerp:
XMP

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Wil je jouw gloednieuwe product presenteren op een beurs? Ook dat kan met een animatievideo! XO10 gebruikte deze maatwerk animatie voor de uitleg van het nieuwe eXperience Management Platform op de Recreatiebeurs.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Als recreatie ondernemer weet jij jouw gasten de beste ervaring te geven. Want blije gasten zijn direct gekoppeld aan je bedrijfsresultaat. Je weet alles over je faciliteiten, de activiteiten en de laatste updates over wat er in de omgeving te beleven valt.

Kon jij je maar in duizend splitsen om van elke gast te leren en in te spelen op verrassingen. Nou dat kan! Met XMP, het ultieme Experience Management Platform, heb je grip op de hele gastreis. Het begint bij de boeking. Met XMP weet je precies wie je gasten zijn, wat ze leuk vinden en kan je moeiteloos inspelen op wat ze nodig hebben, helemaal geautomatiseerd.

Bij aankomst heb jij ze al optimaal opgewarmd. Met de laatste uitleg en updates, kan het grote genieten beginnen. Is er een tegenvaller? Dan help jij je gasten weer op weg. Weer of geen weer. Door de juiste suggestie op het juiste moment, zorg jij voor de optimale bezetting en scoor je punten, met een handomdraai. Jij wijst ze de weg naar unieke activiteiten. Alles voor die glimlach op het gezicht van jouw gasten. Zo krijg jij die waardering die je verdient.