Testimonial video laten maken

Overtuig potentiële kanten met de sociale bewijskracht van een testimonial.

Vrijblijvend advies Ons werk

Een illustratief icoon op de productpagina voor een bedrijfsfilm laten maken.

Deel ervaringen met een client review

Hoe laat jij aan potentiële klanten zien dat jij de beste partij bent voor hun opdracht? Met een testimonial video natuurlijk! Een testimonial is een positieve ervaring van een enthousiaste klant. In een testimonial video delen een of meerdere klanten hun ervaring met jouw bedrijf. Deze video kun je vervolgens intern gebruiken om processen te verbeteren of extern delen op je website, social media of in een nieuwsbrief.

Tevreden klanten zijn een enorm belangrijke factor  Met een testimonial video verbeter jij de geloofwaardigheid in kwaliteit van jouw producten of diensten. Daarnaast vergroten positieve klantervaringen de betrouwbaarheid van je bedrijf. Testimonial video laten maken? Lees snel verder of neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Testimonials waar we trots op zijn

yenlo beeldmerk

Yenlo
Samenwerking Gebrüder Weiss

Cooler Media
Samenwerking met Hollandia

zicht beeldmerk

Zicht Adviseurs
Samenwerking met Bos Nieuwerkerk

Als beste beoordeeld

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Tijdens een persoonlijke 'Magic Meeting' ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren en vertalen we de informatie naar een duidelijke boodschap. Op basis van deze informatie schrijven wij een goed script, waarin de gehele bedrijfsfilm of uitlegfilm van begin tot eind wordt vastgelegd.

Icon - Script - Wit

Tijd voor de draaidagen

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een professionele film crew inclusief camera naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw bedrijfsfilm. 

Icon - Film

De bewerking van je bedrijfsfilm

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit, maar een goede bedrijfsfilm bestaat uit meer dan alleen camerabeelden. Daarom gebruiken we vervolgens diverse professionele technieken om jouw film naar een nog hoger niveau te tillen. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sound designer de juiste voice-over, geluiden en muziek toeWe stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben.

Icon - video productie

Wat is het gewenste resultaat?

Jouw bedrijfsfilm is afTijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen we je bij helpen door de video te verspreiden via de juiste kanalen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat je eigen verhaal gedeeld wordt zodat jij jouw doelstellingen behaalt.

Icon - Verspreiding online

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Veegestelde vragen

Een testimonial is een verklaring waarin een klant vertelt over een positieve ervaring met jouw product, dienst of bedrijf. Het wordt ookwel een getuigenis, aanbeveling of client review genoemd. Dit kan in geschreven vorm, maar ook in de vorm van een audiofragment of video. Belangrijk is dat de testimonial eerlijk en oprecht is.
Mensen zijn audiovisueel ingesteld. Hierdoor slaan we informatie uit een video makkelijker op dan geschreven tekst. Daarnaast zijn video’s ook nog eens enorm leuk om naar te kijken! Mensen hechten over het algemeen veel waarde aan de mening van anderen. Zou jij zelf in zee gaan met een partij waar je geen enkele review van kan vinden? Precies! Met een testimonial video straal je autoriteit en betrouwbaarheid uit naar potentiële klanten.
56% van de video’s die nu geproduceerd worden, zijn gemiddeld korter dan 2 minuten. Onderzoek wijst zelfs uit dat video’s onder de 90 seconden een retentiepercentage hebben van 53%. Een van onze testimonial tips is dan ook om de duur van de video tussen 60 en 75 seconden te houden. Dit is de perfecte duur om de aandacht van jouw kijkers te behouden en je boodschap over te brengen. Benieuwd naar een geschikte lengte voor jouw video? Vraag het aan een van onze uitlegexperts en laat je vrijblijvend adviseren.

De kosten van een testimonial video variëren per studio en product. Om ervoor te zorgen dat je niet verrast wordt aan het einde van een productie, hanteren we bij Cooler Media een standaard pakket voor een vast tarief. Daarbij heb je keuzes uit diverse extra opties die van invloed zijn op het kostenplaatje, zoals:

 • Wel of geen dronebeelden
 • De grootte van de filmcrew
 • Verwerking van animatie in je video
 • In- of exclusief video marketing
Afhankelijk van het pakket dat je hebt samengesteld, hanteren wij productietijden van 4 tot 10 werkdagen. Na de intake stellen we een planning op. Wanneer je jouw video graag eerder wil laten opleveren, kunnen we de planning inkorten. Dit vereist wel een soepele samenwerking, waarbij jij als klant snel feedback kunt leveren. Goede afspraken maken is hierbij key!

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan