Avans Plus

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
Uitleganimaties over de Avans Plus opleidingen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Reeks animatievideo’s

Bedrijfskundige opleidingen

Zorgopleidingen

Laboratoriumtechniek

Master of HRM

Onderwijsopleidingen

Accountancy

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Als ambitieuze professional wil jij je natuurlijk continu ontwikkelen. Om de beste te worden in je werk of om je voor te bereiden op een volgende stap in je carrière. Maar dat proberen er meer… Hoe ga jij er nu voor zorgen dat je onderscheidend bent van de rest?

Met de praktijkgerichte opleidingen van Avans Plus – wil je enkel het beste uit jezelf halen door te werken aan zowel je professionele- als je persoonlijke ontwikkeling. Je doel is niet het papiertje – maar om de beste resultaten te kunnen behalen in je werk. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op die je tijdens je werk in de praktijk kunt toepassen. Zo maak jij het verschil!

Voordat je start met een opleiding kijken we samen welke traject het beste bij je ambities past. Tijdens de studie kom je zelf met praktijkvoorbeelden – en investeer je veel tijd en energie in je eigen ontwikkeling. Dit doe je niet alleen, onze praktijkdocenten staan klaar om je te coachen.

Na afronding van het traject blijven we in gesprek over het effect van de opleiding voor zowel jou als professional, als je werkomgeving. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Professionals