WEBSITE LATEN MAKEN.

Interactieve Infographic laten maken

Laat je doelgroep op een unieke wijze kennismaken met jouw bedrijf.  

Een website laten maken die opvalt? Bij Cooler Media weten we jouw doelgroep te raken met boeiende content, aantrekkelijke visuals en een dynamisch design. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we je website interactief kunnen maken met speelse animaties en aansprekende video’s.

Interesse om een website te laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je dan alles over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Interactieve Infographic laten maken

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

HET WEBSITE PRODUCTIEPROCES.

INHOUDELIJKE SESSIE

We starten de websiteproductie met een ‘Magic Meeting’. Jij vertelt ons alles over jouw wensen, doelgroep en doelstellingen. We stellen je inhoudelijke vragen en bepalen samen hoe we je website inhoud geven. Ook vragen we je welke visuele stijlen je aanspreken, zodat we een richting hebben voor het design.

BLUEPRINT

In deze fase werken we de blueprint van je website uit. Je kunt dit vergelijken met een uitgebreide plattegrond. In een wireframe zie je hoe de pagina’s naar elkaar linken. We schetsen de look & feel van de pagina’s en een copywriter gaat aan de slag met de teksten. Na het afronden van de blueprint, bespreken we deze samen. We horen dan graag je feedback.

EERSTE DESIGN

Zodra jij tevreden bent over de blueprint gaan we aan de slag met de eerste versie van je website. Hierin staan de teksten en visuals, maar we voegen nog geen video en interactieve elementen toe. Je kunt door de website heen klikken. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Ben jij tevreden? Dan gaan we aan de slag met de content productie!

Content productie

Nu jij tevreden bent over het eerste ontwerp van je website, is het tijd om je website te verrijken. In deze optionele fase produceren we video’s en ontwerpen we interactieve elementen. Denk bij dit laatste aan interactieve infographics of animaties die een speelse bijdrage leven aan de storytelling.