Video laten maken

Wil jij een video laten maken? Wij leggen complexe zaken en ideeën uit in krachtige video’s die iedereen begrijpt.

Vrijblijvend advies Ons werk
Icon - Film

Begrepen worden begint hier

Video’s maken complexe informatie begrijpelijk. Weg met lange, ingewikkelde handleidingen, want alles is in één klap duidelijk wanneer je een uitlegvideo hebt laten maken. Door een video te laten maken zorg je er niet alleen voor dat je snel en duidelijk uitlegt hoe men jouw product moet gebruiken, maar kun je ook zorgen voor een hogere positie in de zoekresultaten van Google, genereer je meer leads en conversies en versterkt het je merkwaarde.

Meer weten? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een prijopgave op maat!

Bedrijfsfilms waar we trots op zijn

telecomhunter beeldmerk

TelecomHunter
Professionele telecom hardware

goodlife foods logo

GoodLife Foods
Werving & Selectie

traffic and more beeldmerk

Traffic & More
Onze mensen

connecting agri&food beeldmerk

Connecting Agri & Food
Over ons

fristads beeldmerk

Fristads
Solutions van Fristads

Waterschap Brabantse Delta
Instructies voor bezoekers

Als beste beoordeeld

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 12+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Supersnelle levering mogelijk

Fleur Loef
Managing Director Auxillim Offshore B.V.

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Tijdens een persoonlijke 'Magic Meeting' ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren. Op basis van deze informatie schrijven wij een script, waarin de gehele uitlegfilm van begin tot eind wordt vastgelegd. 

Icon - Script - Wit

Tijd voor de draaidagen

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een team (bestaande uit drie man) naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw uitlegfilm.  

Icon - Film

De bewerking van je film

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit. Vervolgens gebruiken we diverse professionele technieken om jouw uitlegfilm een filmisch effect te geven. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sounddesigner de juiste geluiden en muziek toeWe stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben. 

Icon - Productie

Wat is het gewenste resultaat?

Jouw uitlegfilm is afTijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen we je bij helpen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.

Icon - Verspreiding online

Waarom een video laten maken?

In het digitale tijdperk is een video laten maken een essentiële stap om je merk te laten opvallen. Waarom een video laten maken? Omdat video…

 • complexe ideeën vereenvoudigt
 • je doelgroep aanspreekt
 • je merkidentiteit versterkt
 • een grote impact heeft op SEO
 • en je online zichtbaarheid vergroot.

Een professionele video laten maken bij Cooler Media betekent dat je investeert in hoogwaardige content die je doelgroep aanspreekt, de boodschap van je merk communiceert en aanzet tot actie.

Veegestelde vragen

Een video laten maken is een investering in je merk en de kosten kunnen variëren op basis van een aantal factoren. Denk aan de lengte van de video, het type (bijvoorbeeld animatie of live-action), de complexiteit van het concept en de productietijd. Bij Cooler Media streven we ernaar om elk project op maat te maken en transparant te zijn in onze prijsstelling. Neem contact met ons op en we kunnen een gedetailleerde offerte maken die past bij je behoeften en budget.

De keuze van het type video hangt sterk af van je doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld een nieuw product introduceren, een complex idee uitleggen of je merkwaarden delen? Afhankelijk van je doel kan het laten maken van een animatievideo, een uitlegvideo of een merkvideo de juiste keuze zijn. Bij Cooler Media helpen we je graag met het vinden van de juiste video-oplossing die past bij jouw merk en doelstellingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Een video maker is een professional of team professionals die gespecialiseerd zijn in het maken van videocontent. Ze zijn verantwoordelijk voor het hele proces, van het eerste concept tot de uiteindelijke productie. Dit omvat het ontwikkelen van een script, het creëren van storyboards, het regisseren van de opnames en het uitvoeren van de post-productie, zoals editing en animatie. Bij het laten maken van een video bij Cooler Media, werken we nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke video je merk op de beste manier vertegenwoordigt en je bedrijfsdoelstellingen bereikt.

Als je een video laat maken, verzamelen wij de juiste shots om ervoor te zorgen dat jouw boodschap duidelijk overkomt. Het belangrijk dat wij van te voren een aantal documenten van je ontvangen, zoals:

 • Een eventuele styleguide van de organisatie
 • De logo’s van jouw organisatie
 • De kleurcodes die jullie standaard gebruiken
 • Eerder designwerk

Deze informatie kun je sturen naar je projectmanager of naar info@coolermedia.nl.

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Online Marketer

Julie van Rooij - Online Marketeer

Jasper Stevens

Jasper Stevens - Sales Manager

Helen Berger

Helen Berger - Creative Producer

Daniël Visscher

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan