Waar ben je naar op zoek?
Meest gezocht
Andere zochten naar...
Populaire diensten
Onze populairste diensten en oplossingen
Opdrachtgever:
Bioscienz
Onderwerp:
FunGeneX
Stijl:
Maatwerk Animatie
Taal:
Engels
Opdracht:
Op een diervriendelijke, efficiënte en milieubewuste manier kippeneiproteïne produceren? FunGenex van Bioscienz weet dit te realiseren.
Met deze animatie wil Bioscienz bewustzijn creëren en uitleg geven over een het diervriendelijke en efficiënte alternatief voor de huidige productie van kippeneiproteïne. Het proces wordt visueel uitgelegd om zo de beeldvorming van de kijkers te stimuleren en bewustzijn te vergroten.
Het concept van de animatie is een duidelijke probleem-oplossing-structuur; eerst wordt de huidige situatie geschetst en vervolgens zie je de situatie wanneer deze wordt verbeterd door het alternatief van FunGeneX. Door het kleurgebruik, de karakters en de stijl op wordt dit proces op luchtige en gedenkwaardige wijze gecommuniceerd dat perfect is voor een YouTube-campagne of social media.
Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:
Bakery-, pastry-, dairy and meat products as well as meat substitutes. All food products that use egg white proteins as a binder. But what does it take to produce one single egg a day that contains only 3% of binding protein?
One chicken off course! 550 square centimeters of space to live not very friendly right? 132 grams of chicken feed which in itself also needs space to grow. A lot of inefficiency, leading to global warming.
With over 25 billion chickens worldwide and only 1500 million hectares of farmland. How are we going to feed a rapidly growing population of 7 billion people?
FunGeneX cultivates genetic modified fungi to produce chicken egg white protein for binding purposes.
We put our synthetic developed DNA in the nucleus of our fungus, which enables it to start producing egg white protein. Then we cultivate the fungi in fermenters by using a combination of sugar beet juice and ammonia. Why the sugar beet? Because the yield is twice as high as wheat. Finally, via filtration, the egg white is separated from the fungi and ready to use!
This enables us to produce egg white proteins more rapid and efficient. It requires ten times less space, without animal cruelty and it’s more environmental friendly.
Want to know more? Visit bioscienz.nl
Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Deze site gebruikt de volgende aanvullende cookies:
(Maak een lijst van de cookies die je hier op de site gebruikt.)
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!