Visma | Raet

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Visma | Raet

Onderwerp:
Interim services

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:[nieuwe tekst]

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De reeks uitleganimaties voor Visma | Raet

Visma | Raet biedt digitale oplossingen voor HR-administratie in alle vormen en maten. In een serie animaties wordt iedere service duidelijk uitgelegd mét een vleugje humor. Voor deze serie is een unieke stijl ontwikkeld. Herhaling van de stijl in de hele serie versterkt merkherkenning bij de kijker. Uiteindelijk kunnen de animaties gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Digitale handtekening

Robotics as a service

YouForce App

Interim Services

Het script

Als HR, Payroll en functioneel beheer professional komt er altijd weer wat bij: nieuwe wetgevingen, software ontwikkelingen of je wilt meer weten over de laatste trend.

Om jouw kennis helemaal up-to-date te houden kan je je aanmelden bij de KennisDojo van Visma | Raet. Onze Sensei’s geven jou hier de kennis en kunde die je direct kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Zo kan je webinars en seminars volgen die over jouw werkveld gaan en kan je een kijkje nemen bij de andere disciplines, zoals producttrainingen. Zo ontdek je misschien wel nieuwe vaardigheden!

Heb je iets gemist? Geen paniek! Je kan alles terug kijken. Mocht er iets veranderen of nieuwe inzichten en technieken zijn voor jouw geleerde stof? Dan zorgen wij ervoor dat jij hiervan als eerste op de hoogte bent!

Ben jij klaar om al je kennis in te zetten? Nou waar wacht je nog op?! Meld je aan via vismaraet.nl/KennisDojo