VGM – Database

Opdrachtgever:
VGM

Onderwerp:
Database

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Vastgoedmanagers komen vaak voor het probleem te staan belangrijke informatie te missen bij het geven van advies. De VGM NL Database biedt hiervoor de oplossing.

De uitvoering.

Vastgoedmanagement Nederland wilde een duidelijke video om VGM NL Database te communiceren met het grote publiek. In deze maatwerk animatie komt al het goede van statische infographic naar voren in de vorm van video. Dit voor nog meer dynamiek, duidelijkheid en om kijkers van uitgebreide uitleg te voorzien.

De VGM NL Database is ontwikkeld als snel en eenvoudig informatievoorziening voor vastgoedmanagers. In de maatwerk animatie zijn dan ook dezelfde uitgangspunten gebruikt: overzichtelijk en makkelijk te begrijpen informatie.

Daarbij is de infographic animatie is gewerkt met de huisstijlkleuren van het VGM om herkenning bij de kijker te stimuleren en merkherinnering te vergroten. Door middel van een strategische aanpak met de focus op een specifieke doelgroep, wordt de animatie succesvol verspreid.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Wat is de gemiddelde huurprijs in de gemeente Rotterdam voor een vrije sector huurwoning? Heb ik in mijn winkelportefeuille meer leegstand dan gemiddeld in de markt? Betalen onze huurders in verhouding veel of weinig aan servicekosten? Als vastgoedmanager ontbreekt het je vaak aan marktinformatie op het gebied van vastgoedexploitatie. Belangrijke informatie, om goed onderbouwde beslissingen te nemen en opdrachtgevers van betrouwbare adviezen te voorzien.

De VGM NL Database is ontwikkeld voor én door de leden van vastgoedmanagement Nederland om antwoord te geven op dit soort vragen.

Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag de transactieprijsontwikkeling van woningen op zowel landelijk, als lokaal niveau. Ook vind je hier actuele leegstandscijfers in het winkelvastgoed of de servicekostenontwikkeling van kantoren. In de VGM NL Database vind je marktinformatie over alle vastgoedcategorieën.

VGM NL vastgoedmanagementorganisaties leveren periodiek data aan. Na analyse wordt de informatie via online dashboards teruggekoppeld aan jou als vastgoedmanager. Zodat jij deze kunt inzetten bij het maken van rapportages en adviezen.

De VGM NL Database is nu beschikbaar. Vraag je login aan via data@vgm.nl

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.