Branche portfolio

In 13+ jaar maakten wij meer dan 3000 unieke video’s in iedere branche. Klik op jouw branche en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Agricultuur, horti & food

Van grond tot mond: agricultuur zorgt ervoor dat we allemaal eten op ons bord krijgen. Een branche waarin o.a. processen, regels, techniek, maatschappelijke ontwikkelingen de dagelijkse distributie en import- en export van landbouw- en voedselproducten beïnvloeden. De landbouw, tuinbouw en voedselsector kent dan ook veel vraagstukken die om duidelijkheid vragen. Dat gaat perfect gepaard met een visuele content, zoals een uitleganimatie.

Meer info

Bouw, infra & vastgoed

De bouw- infra- en vastgoedsector is een beweeglijke branche, waarin de ene ontwikkeling na de andere zich voordoet. Dit brengt uitdagingen op communicatiegebied met zich mee. Mensen en bedrijven moeten op de hoogte gebracht worden van veranderingen. Daarmee kom je al gauw op onderwerpen die vaak uitleg nodig hebben, zoals het vraag- en aanbod systeem in de huidige huizenmarkt, de bouwtechnische vereisten voor nieuwbouwprojecten in de buurt of veiligheidsmaatregelen op de bouwkeet.

Meer info

Duurzaamheid & energie

Duurzaamheid en energie zijn belangrijke thema’s binnen de maatschappij. Er vinden grote veranderingen plaats en dat vraagt om duidelijke communicatie. Trends, regels en maatschappelijke doelen ontwikkelen zich in deze sector immers in een rap tempo.

Meer info

Finance

In de financiële sector wordt vaak proces- of cijfermatige informatie gecommuniceerd. Met animatie kun je dit visualiseren. Zo wordt de informatie niet alleen begrijpelijker, maar ook leuker om naar te kijken. Daarbij kan een animatie perfect worden ingezet voor zowel interne als externe communicatie. Denk aan het visualiseren van hypotheken aan mensen die een huis willen kopen of het uitleggen van nieuwe beleidsplannen aan jouw personeel.

Meer info

Gezondheidszorg

Je kunt een zorg animatie inzetten voor interne en externe doeleinden. Zo breng je een beleidsplan bij medewerkers onder de aandacht en leg je de werking van een medicijn of behandeling uit aan een patiënt. Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken en de zorg nog beter te maken.

Meer info

Horeca, toerisme & recreatie

Horeca, toerisme & recreatie draait om ervaringen. Je bezorgt mensen een mooie dag, lekker eten of een fijne omgeving. Om dezelfde soort ervaring online te bieden is video of animatie ideaal voor het delen van je horeca-boodschap. Aangevuld met onze video marketing oplossing is het ook een zeer krachtig middel om mensen te bereiken. Bijvoorbeeld leveranciers, klanten of andere stakeholders.

Meer info

Human resources

Complexe zaken vragen om duidelijke uitleg. In de Human Resource-branche hebben organisatie de verantwoordelijkheid goed met hun stakeholders te communiceren. Of het nu gaat om het de dagelijkse administratie of het infomeren van alle medewerkers over komende veranderingen. Heldere communicatie helpt.

Meer info

Media & communicatie

Taal, media en communicatie: dé branche waarin duidelijke en goede boodschappen de kern van het vak zijn. Communicatie is een enorm ruim begrip. Hierdoor is een (merk)verhaal nooit hetzelfde.Of het nu gaat om het uitleggen waar jouw bedrijf precies goed in is, het verduidelijken van een (crisis)communicatiebeleid of het promoten van een event; video is de krachtigste manier om dit te doen.

Meer info

Non-profit

Complexe zaken vragen om duidelijke uitleg. Non-profit organisaties hebben de verantwoordelijkheid goed met hun stakeholders te communiceren. Of het nu gaat om het werven van leden of het infomeren van betrokkenen, heldere communicatie helpt. Onze oplossing? Animatie voor non-profit!

Meer info

Onderwijs & cultuur

Kies voor een animatie voor onderwijs, cultuur en wetenschap! Een goede uitleganimatie zorgt dat de boodschap bij iedereen helder en duidelijk is. Je kunt een animatie inzetten voor interne en externe doeleinden. Zo breng je een onderzoek beter uit aan collega’s of help je leerlingen hun lesmateriaal sneller en beter te begrijpen. Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken.

Meer info

Overheid & gemeentes

Gemeenten, provincies en andere bestuursorganen hebben de verantwoordelijkheid goed met hun medewerkers en burgers te communiceren. Een goede animatie voor overheidscommunicatie zorgt dat de boodschap bij iedereen direct helder en duidelijk is. Met alle neuzen dezelfde kant op creëer je als overheidsorgaan meer draagvlak.

Meer info

Veiligheid & rechtsspraak

De wereld van veiligheid en rechtspraak kan soms ingewikkeld zijn. Als het gaat om veiligheid is het belangrijk om met zijn alleen op één lijn te zitten. Gaat het om rechtspraak, dan is verstand van ons rechtssysteem noodzakelijk. Daarom is het in deze branche essentieel om je boodschap duidelijk te communiceren naar alle betrokken personen.

Meer info

Wetenschap & biotechnologie

Wetenschap en biotechnologie wordt gekenmerkt door innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Vaak komt hier complexe materie bij kijken die de nodige verduidelijking wel kan gebruiken. Met visuele content helpen wij al jaren verschillende klanten binnen deze branche om hun boodschap helder over te brengen aan hun doelgroep.

Meer info

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan