Branche portfolio

In 13+ jaar maakten wij meer dan 3000 unieke video’s in iedere branche. Klik op jouw branche en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Agricultuur en voeding

Van grond tot mond: agricultuur zorgt ervoor dat we allemaal eten op ons bord krijgen. Een branche waarin o.a. processen, regels, techniek, maatschappelijke ontwikkelingen de dagelijkse productie en distributie van landbouw- en voedselproducten beïnvloeden. De landbouw, tuinbouw en voedselsector kent dan ook veel vraagstukken die om duidelijkheid vragen. Daar helpen wij graag bij met bijvoorbeeld een uitleganimatie of infographic.

Video voor de agrarische sector

Bouw en infrastructuur

De bouw- infra- en vastgoedsector is een beweeglijke branche, waarin de ene ontwikkeling na de andere zich voordoet. Dit brengt uitdagingen op communicatiegebied met zich mee. Mensen en bedrijven moeten op de hoogte gebracht worden van veranderingen. Daarmee kom je al gauw op onderwerpen die vaak uitleg nodig hebben, zoals het vraag- en aanbod systeem in de huidige huizenmarkt of veiligheidsmaatregelen op de bouwkeet.

Video voor de bouw en infrastructuur

Duurzaamheid en energie

Duurzaamheid en energie zijn onderwerpen die ons dagelijks leven beïnvloeden. We worden geconfronteerd met zaken als stikstofuitstoot, energiebesparing en de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame alternatieven. Trends, regels, innovaties en maatschappelijke doelen rondom duurzaamheid ontwikkelen zich in een rap tempo en vragen om duidelijke communicatie!

Video over duurzaamheid en energie

Finance

In de financiële sector wordt vaak proces- of cijfermatige informatie gecommuniceerd. Met animatie kun je dit visualiseren. Zo wordt de informatie niet alleen begrijpelijker, maar ook leuker om naar te kijken. Daarbij kan een animatie perfect worden ingezet voor zowel interne als externe communicatie. Denk aan het visualiseren van hypotheken aan mensen die een huis willen kopen of het uitleggen van nieuwe beleidsplannen aan jouw personeel.

Video voor de financiële sector

Horeca en recreatie

Horeca, toerisme & recreatie draait om ervaringen. Je bezorgt mensen een mooie dag, lekker eten of een fijne omgeving. Om dezelfde soort ervaring online te bieden is video of animatie ideaal voor het delen van je horeca-boodschap. Aangevuld met onze video marketing oplossing is het ook een zeer krachtig middel om mensen te bereiken. Bijvoorbeeld leveranciers, klanten of andere stakeholders.

Video voor horeca en recreatie

Human resources

Complexe zaken vragen om duidelijke uitleg. In de Human Resource-branche hebben organisatie de verantwoordelijkheid goed met hun stakeholders te communiceren. Of het nu gaat om het de dagelijkse administratie of het infomeren van alle medewerkers over komende veranderingen. Heldere communicatie helpt.

Video voor HR

ICT en software

IT kent complexe materie die duidelijk moet worden gecommuniceerd om het ook te begrijpen. Informatie ontwerp helpt hierbij. Of je nu een nieuw softwaresysteem integreert waar je je medewerkers van op de hoogte stelt of een belangrijke update doet die veranderingen teweegbrengt voor je klanten, animatie is zowel intern als extern ideaal om je IT-boodschap te vertellen.

Video voor ICT en software

Media en communicatie

Taal, media en communicatie: dé branche waarin duidelijke en goede boodschappen de kern van het vak zijn. Communicatie is een enorm ruim begrip. Hierdoor is een (merk)verhaal nooit hetzelfde.Of het nu gaat om het uitleggen waar jouw bedrijf precies goed in is, het verduidelijken van een (crisis)communicatiebeleid of het promoten van een event; video is de krachtigste manier om dit te doen.

Video voor communicatiebureaus

Non-profit

Complexe zaken vragen om duidelijke uitleg. Non-profit organisaties hebben de verantwoordelijkheid goed met hun stakeholders te communiceren. Of het nu gaat om het werven van leden of het infomeren van betrokkenen, heldere communicatie helpt. Onze oplossing? Animatie voor non-profit!

Video voor non-profit organisaties

Onderwijs

Video speelt een steeds grotere rol in ons leven, ook in het onderwijs. Binnen het onderwijs zijn er verschillende manieren waarop video effectief een bijdrage kan leveren. De mogelijkheden met video zijn eindeloos. Of je nu werkt voor een basisschool, in het voortgezet onderwijs of op een universiteit, zelf docent bent of werkt op de marketing- of communicatieafdeling, wij helpen je graag verder!

Video voor het onderwijs

Overheid

Gemeenten, provincies en andere bestuursorganen hebben de verantwoordelijkheid goed met hun medewerkers en burgers te communiceren. Een goede animatie voor overheidscommunicatie zorgt dat de boodschap bij iedereen direct helder en duidelijk is. Met alle neuzen dezelfde kant op creëer je als overheidsorgaan meer draagvlak.

Video voor de overheid

Transport en logistiek

Binnen de logistieke sector spelen een duidelijke werkwijze en gestroomlijnde communicatie een cruciale rol. Zeker omdat het werk van transport en logistiek vaak verder gaat dan het kleine Nederland. Welke boodschap je ook wil delen en wat je doelstellingen ook zijn, Cooler Media brengt jouw doelgroep in beweging. 

Video voor transport en logistiek

Wetenschap en biotechnologie

Wetenschap en biotechnologie worden gekenmerkt door innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Vaak komt hier complexe materie bij kijken die de nodige verduidelijking wel kan gebruiken. Met visuele content helpen wij al jaren verschillende klanten binnen deze branche om hun boodschap helder over te brengen aan hun doelgroep.

Video voor wetenschap en biotechnologie

Zorg en welzijn

Je kunt een zorg animatie inzetten voor interne en externe doeleinden. Zo breng je een beleidsplan bij medewerkers onder de aandacht en leg je de werking van een medicijn of behandeling uit aan een patiënt. Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken en de zorg nog beter te maken.

Video voor zorg en welzijn
Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan