BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Je kent vast het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit klopt! Door gebruik te maken van een bedrijfsfilm laat je een indruk achter bij de kijker. Een bedrijfsfilm is het middel om de krachten van jouw bedrijf te uiten. Je toont op een originele manier jouw kwaliteiten aan je doelgroep.

Met een bedrijfsfilm kun je een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien. Ook kun je de bedrijfsfilm gebruiken als voorziening voor inhoudelijke informatie. Kortom, een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN BEDRIJFSFILM
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

Het bedrijfsfilm productieproces.

Script

Je hebt een idee van een bepaalde boodschap of impressie die je wilt overbrengen met je bedrijfsfilm. Dit idee proberen wij zo goed mogelijk te verwezenlijken. Om zoveel mogelijk van je wensen en ideeën te weten te komen, houden we een persoonlijke meeting. Hierin stellen wij je vragen over wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie kunnen wij beginnen aan het schrijven van een script. In dit script zal de gehele bedrijfsfilm van begin tot eind worden uitgeschreven en weet jij wat je kan verwachten.

PRODUCTIE

Zodra jij helemaal tevreden bent met het script, plannen we de productie-dag in. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg van drie man naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw bedrijfsfilm. We filmen alle momenten die jouw bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-Productie

We hebben al het beeldmateriaal op film staan en gaan hier nu mee aan de slag. We kiezen zorgvuldig de juiste beelden uit. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw bedrijfsfilm een filmisch effect te geven. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en zal een sounddesigner de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen kan de perfecte sfeer gecreëerd worden.

Verspreiding

De bedrijfsfilm is af! Nu wil je deze natuurlijk delen met de rest van de wereld. En hier kunnen wij je misschien nog wel mee helpen. Met onze video-marketing kennis kunnen we voor meer views zorgen. Dit zal uiteindelijk ook een boost geven aan je aantal websitebezoekers. Zou je graag een bedrijfsfilm door ons laten maken? Bel ons op of klik op de grijze button hieronder.