Bedrijfsfilm laten maken

Wij leggen complexe zaken en ideeën uit in krachtige bedrijfsfilms die iedereen begrijpt.

Vrijblijvend advies Ons werk

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie


Een illustratief icoon op de productpagina voor een bedrijfsfilm laten maken.

Breng jouw merkverhaal tot leven met film

Je kent vast het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit klopt! Door een professionele bedrijfsfilm te laten maken en te gebruiken, laat je een indruk achter bij de kijker. Een bedrijfsfilm laten maken is dan ook een perfecte manier om je merkverhaal te communiceren aan bijvoorbeeld potentiële klanten of medewerkers.

Met een bedrijfsvideo laat je een sfeerimpressie van een bedrijf zien. Ook kun je de bedrijfsfilm gebruiken als voorziening voor inhoudelijke informatie. Kortom, een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Bedrijfsfilms waar we trots op zijn

telecomhunter beeldmerk

TelecomHunter
Professionele telecom hardware

goodlife foods logo

GoodLife Foods
Werving & Selectie

traffic and more beeldmerk

Traffic & More
Onze mensen

connecting agri&food beeldmerk

Connecting Agri & Food
Over ons

fristads beeldmerk

Fristads
Solutions van Fristads

Waterschap Brabantse Delta
Instructies voor bezoekers

Als beste beoordeeld

Het film productieproces

Wat is de kern van jouw boodschap?

Tijdens een persoonlijke 'Magic Meeting' ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren en vertalen we de informatie naar een duidelijke boodschap. Op basis van deze informatie schrijven wij een goed script, waarin de gehele bedrijfsfilm of uitlegfilm van begin tot eind wordt vastgelegd.

Icon - Script - Wit

Tijd voor de draaidagen

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een professionele film crew inclusief camera naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw bedrijfsfilm. 

Icon - Film

De bewerking van je bedrijfsfilm

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit, maar een goede bedrijfsfilm bestaat uit meer dan alleen camerabeelden. Daarom gebruiken we vervolgens diverse professionele technieken om jouw film naar een nog hoger niveau te tillen. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sound designer de juiste voice-over, geluiden en muziek toeWe stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben.

Icon - video productie

Wat is het gewenste resultaat?

Jouw bedrijfsfilm is afTijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen we je bij helpen door de video te verspreiden via de juiste kanalen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat je eigen verhaal gedeeld wordt zodat jij jouw doelstellingen behaalt.

Icon - Verspreiding online

Waarom een bedrijfsvideo laten maken?

Dat het gebruik van video steeds groter wordt, is je vast niet ontgaan. Meer dan 70% van het online traffic bestaat video content. We bekijken massaal video’s in de trein, tijdens de pauze, op de bank of voordat we gaan slapen. Loop de kans dus niet mis om video te gebruiken! In plaats van saaie rapporten en verslagen, kun je een opvallende bedrijfsfilm laten maken.

Belangrijk is het om jouw bedrijfsvideo, ook wel corporate video genoemd, bij je stijl en doelgroep aan te laten sluiten. Daarom werken wij altijd samen met een ervaren video editor en professionele voice-over. De keuze is aan jou, maar onze uitlegexperts zullen je daarover geheel vrijblijvend adviseren. Zo zorgen we samen voor een succesvolle maar vooral ook prettige samenwerking.

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 13+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Super snelle levering mogelijk

Jeroen de Maeyer
Creator of Opportunities Mentorprise

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm is een zakelijke video. Met een bedrijfsfilm kun je je bedrijf presenteren op een effectieve en aantrekkelijke manier. Geef kijkje in de keuken, laat je medewerkers aan het woord en vertel het verhaal achter jouw bedrijf. Er zijn tal verschillende soorten bedrijfsfilms. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een recruitment video, een aftermovie of een productfilm. Wil je een bedrijfsfilm maken? Neem contact op met onze video consultants voor een vrijblijvend advies gesprek.
Een business video of bedrijfsvideo is een communicatiemiddel dat door organisaties wordt ingezet om hun kernwaarden, missie, visie, geschiedenis te delen en/of om uitleg te geven over hun producten of diensten. Een bedrijfsfilm geeft als het ware een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van je bedrijf. Business video’s lopen vaak uiteen betreft het onderwerp. Bedrijven beperken zich lang niet altijd meer tot het slechts introduceren van hun missie en visie, maar zetten het ook in om hun kennis te delen door bijvoorbeeld tutorials of case studies. Of om nieuw talent te werven met behulp van recruitment video’s. En niet te missen, als reclame in de vorm van bijvoorbeeld online advertenties.
Een corporate video, ook wel bedrijfsvideo, is een communicatiemiddel dat bedrijven vaak inzetten om informatie over zichzelf te verstrekken. Denk aan het uitlichten van je missie, visie, kernwaarden, producten, geschiedenis en nog veel meer. Corporate video’s zijn ideaal om te benadrukken wat je bedrijf uniek maakt, wat je onderscheidt van de concurrentie en welke kennis je in huis hebt. Het is de beste manier om jouw merkverhaal te delen met de wereld. Daarnaast kunnen bedrijfsfilms ingezet worden voor verschillende doeleinden. Denk aan recruitment, promotie of interne communicatie. Bedrijfsfilm laten maken? Onze consultants staan voor je klaar voor een vrijblijvend advies gesprek.

Wanneer je een professionele bedrijfsfilm wilt laten maken, dan hangen hier natuurlijk ook kosten aan. Bij videoproductiebedrijf Cooler Media kunnen we altijd zoeken naar passende en betaalbare tarieven voor iedere klus. Onze offertes zijn transparant geschreven en all-inclusive, zodat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf. De kosten van een bedrijfsfilm laten maken zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 • De lengte van het script
 • Wel of geen dronebeelden
 • De grootte van de filmcrew
 • Verwerking van animatie in je bedrijfsfilm
 • In- of exclusief video marketing

Weten welke bedrijfsfilm het best bij jou en jouw budget past? Neem contact op met onze experts en zij vertellen je precies welke kosten je voor je bedrijfsfilm kunt verwachten.

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan