Video voor transport en logistieke bedrijven

In de afgelopen 10+ jaren hebben wij expertise opgebouwd in het maken van visuele content voor de transport en logistiek. Met animaties, video’s en infographics zorgen we dat we jouw verhaal duidelijk in beeld brengen. Welke boodschap wil jij delen?

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Branche - Opslag en transport

Visuele communicatie voor de transportsector

Binnen de logistieke sector spelen een duidelijke werkwijze en gestroomlijnde communicatie een cruciale rol. Zeker omdat het werk van transport en logistiek vaak verder gaat dan het kleine Nederland. Visuele communicatie kan helpen bij:

 • het introduceren van nieuwe software aan medewerkers;

 • de werving en selectie van nieuw personeel;

 • het uitleggen van veiligheidsmaatregelen;

 • het informeren van klanten en stakeholders over het duurzaamheidsbeleid.

Welke boodschap je ook wil delen en wat je doelstellingen ook zijn, Cooler Media brengt jouw doelgroep in beweging. We bieden verschillende opties in design en kwaliteit, waardoor een film, animatievideo of infographic altijd past bij jouw organisatie en budget. Neem contact op met onze uitlegexperts voor een vrijblijvend advies.

Video’s voor de transport branche

HelloFresh
Communicatie over veilig werken

DHL
Uitleg over de impact van ons bestelgedrag

European Space Agency
Explainer video over ruimteafval

Paazl
Uitleg over de logistieke sorftwareoplossing

Brocacef
Uitleganimatie over het bezorgproces

ProRail
Uitleganimatie over nieuwe software

Als beste beoordeeld


Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Veelvoorkomend binnen deze branche

De transport en logistiek sector kent diverse vraagstukken en uitdagingen die vaker terugkomen dan andere. Zo wordt er verwacht dat logistieke bedrijven verduurzamen, wordt er steeds meer gewerkt met complexe software oplossingen en is het essentieel dat medewerkers de regels rondom werkveiligheid begrijpen. Voor het ontwikkelen van communicatiemiddelen rondom deze en andere vraagstukken helpen we je graag verder.

Icon - Duurzaamheid
Videoproductie en animatie voor de ICT-branche
Icon - Branche - Veilig werken

Verduurzaming

Duurzaamheid is een hot topic, ook binnen de transport en logistiek. Uitleg over het duurzaamheidsbeleid of -ontwikkelingen leg je het beste uit met een animatie.

Softwareoplossingen

Werken met complexe softwareoplossingen kan veel vragen met zich meebrengen. Met behulp van animatie leggen we complexe informatie duidelijk uit.

Veilig werken

Met onze veiligheidscampagnes verhogen we de adoptie van veiligheid op de werkvloer en zorgen we samen voor minder bedrijfsongevallen.

Waarom
Cooler Media?

 • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
 • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 13+ jaar ervaring
 • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
 • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
 • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
 • Vaste prijs zonder verrassingen
 • Super snelle levering mogelijk

Jeroen de Maeyer
Creator of Opportunities Mentorprise

Veelgestelde vragen

De logistieke sector bestaat uit veel meer dan het verplaaten van A naar B. Van het organiseren van de hele supply chain tot de opslag van goederen en van goederenvervoer tot het vervoeren van mensen over het land, in het water of in de lucht: bedrijven in de transport sector doen het allemaal!

Duidelijke communicatie tussen verschillende schakels binnen de keten is daarbij van cruciaal belang. Video is binnen de transport en logistiek sector op verschillende manieren inzetbaar. Zo kun je animatie inzetten om een proces duidelijk uit te leggen, overtuig je potentiële klanten van jouw diensten met een promotievideo en verwelkom je nieuwe collega's met video's voor werving en selectie. Kortom, video is dé branding van jouw transportbedrijf!

De kosten van een animatie of film voor de transport branche kunnen enorm uiteenlopen en zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

 • Je keuze voor een standaard stijl of maatwerkdesign;

 • De lengte van de video;

 • De hoeveelheid video's of infographics.

Benieuwd wat een animatie, film of infographic voor jouw project precies gaat kosten? Neem contact op met onze uitleg experts en ontvang binnen één werkdag een offerte op maat.

Marketing speelt een essentiële rol in de transportsector. Door toenemende concurrentie, technologische ontwikkelingen en de krappe arbeidsmarkt wordt het belang van marketing steeds groter voor logistieke bedrijven. Zowel online marketing als offline marketing helpt transportbedrijven om bijvoorbeeld hun merknaam bekend te maken bij potentiële klanten, om leads te generen of om prospects te overtuigen van hun diensten.

Daarnaast kan marketing ingezet worden voor de uitleg en promotie van nieuwe, technologische ontwikkelingen of een duurzaamheidsbeleid. Als logistiek bedrijf wil je natuurlijk laten zien dat je vooroploopt op het gebied van technologie en duurzaamheid. Ten slotte biedt marketing diverse oplossingen voor werving en selectie binnen de transport sector. Denk bijvoorbeeld aan een employer branding campagne, vacaturevideo's of wervingsfilms. Zo bereik je nieuwe collega's op een unieke en leuke manier!

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video's, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan