RedFix – ZZP’er

Klant:
RedFix

Onderwerp:
ZZP’er

Stijl:
Maatwerk animatie

Opdracht:
RedFix lanceerde een platform waar ZZP’ers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. De maatwerk animatie geeft instructies over wat ZZP’er met de app kan en waar hij zich kan aanmelden. Bekijk hier hoe het werkt.

De uitvoering.

Als ZZP’er kan het soms lastig zijn om de juiste opdrachten bij jou in de buurt te vinden. RedFix biedt hier uitkomst. Zij lanceerden een platform waarop ZZP’ers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. Dit kan snel, eenvoudig én zonder kosten.

Door een maatwerk animatie te laten maken, laat RedFix de ZZP’er zien wat hij met de app allemaal kan en wat voor voordelen de app voor hem heeft. Daarnaast geeft de animatie aan waar de ZZP’er zich kan aanmelden, zodat deze meteen het proces kan starten. Om ervoor te zorgen dat ook de opdrachtgever weet wat hij kan verwachten, liet RedFix niet alleen een instructievideo maken voor de ZZP’er, maar ook voor de opdrachtgever. Bekijk deze hieronder.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews