Het script.

Brabant en eten… al eeuwen met elkaar verbonden. We houden niet alleen van lekker eten, we zijn ook de belangrijkste provincie als het gaat om de productie én verwerking van voedsel. Daarom is Brabant in 2018 “Europese Regio van de Gastronomie”.

We Are Food!

Dit themajaar staat in het teken van Beter Eten. Smaakvol eten dat duurzaam en innovatief wordt geproduceerd, en past bij de omslag van intensieve massaproductie naar een duurzame aanpak waarbij mens, dier én omgeving in balans zijn. Op dit gebied gebeurt er al veel in onze provincie. Verrassende verbindingen tussen verschillende sectoren leiden tot innovaties die ons verder helpen!

We Are Food maakt deze initiatieven zichtbaar bij een breed publiek. Hiervoor zoeken wij partners: initiatieven waarbij heerlijk, eerlijk en vindingrijk eten in het DNA zit. Zo bouwen we samen aan het toekomstige foodlandschap van Brabant.

Meedoen? Als erkend programmaonderdeel bieden we je uitgebreide mogelijkheden om jouw initiatief prominent onder de aandacht te brengen en naar een hoger plan te tillen.

Zet jij samen met ons We Are Food op de kaart? Ga naar wearefood.nl voor meer informatie.