PROSOFT – PRO HOUSING SOFTWARE

Opdrachtgever:
Prosoft

Onderwerp:
Pro Housing Software

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Je mensen huisvesten is een grote uitdaging door de constant veranderende arbeidskrachtenpool. De transparante oplossing Pro Housing Software gaat het je makkelijker maken om mensen te plaatsen en te bepalen hoeveel ruimte je nog hebt en wat de kwaliteit van de huisvesting is. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de animatie.

De uitvoering.

Prosoft koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van de nieuwe Pro Housing Software. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd met diverse uitzendbureaus en bemiddelaars hoe de software werkt, welke voordelen eraan zitten en hoe het de huisvesting van mensen veel makkelijker maakt!

Deze maatwerk infographic animatie heeft een duidelijk en vrolijk kleurenpalet om verschillende onderwerpen en elementen van de software te onderscheiden. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en natuurlijk op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Huisvesting voor je constant veranderende arbeidskrachtenpool is een grote uitdaging. Waar plaats je je mensen, hoeveel ruimte heb je nog en wat is de kwaliteit van de huisvesting?

Pro Housing Software biedt een transparante oplossing.

Alle betrokken partijen krijgen toegang tot een gepersonaliseerde versie van de software.
Zo kan de bewoner zijn gegevens gemakkelijk up to date houden, kan jouw klant zien wat de actuele bezetting is en de partij waarbij jij inhuurt de gemaakte afspraken inzien.

Je managet je contracten, voor inhuur en verhuur. Zo zie je in één eenvoudig overzicht waar je inkooafspraken verschillen van de verkoopafspraken. Ook creëer je een profiel per bewoner. Zo kan jij de gehele verblijfperiode het beste wooncomfort aanbieden. Met alle informatie, weet jij precies wat jij nodig hebt voor je onderhoud, veiligheid, begeleiding en heb jij altijd de persoonsregistratie op orde voor de overheid.

Meer weten over Pro Housing Software? Neem contact op met:

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.