Workshop video strategie

Succes halen uit je video lukt alleen als je een publiek hebt dat ernaar kijkt. Een video strategie is hiervoor de fundamentele basis. Wij leggen je daarom al te graag uit hoe wij dit aanpakken tijdens onze workshop video strategie!

We leren je de basics van effectieve video marketing, stellen je op de hoogte van trends en ontwikkelingen en brengen jouw videomarketingsituatie in kaart. Zo heb jij aan het einde van de workshop alles nodig om een succesvolle video strategie te implementeren.

Wil jij je marketing- en videokennis verbreden? Join our workshop! Vraag naar de mogelijkheden, prijzen en meer.

Icon - Workshop - Video strategie

Zij gingen je voor

Logo Valkenpower
Logo SNCU
Logo pavo
Logo NVM
Logo Vereniging Homeopathie

Waarom leren over video strategie?

Video content is de meest gangbare contentvorm online. Meer dan 80% van het wereldwijde internetverkeer komt door video. Het laten maken van een goede animatie of video is door de immense populariteit dan ook niet meer genoeg. Je hebt een goed doordachte strategische inzet nodig, om het succes van je video(‘s) te garanderen en je doelen te behalen.

Icon - Workshop waarom
Icon - Workshop - Deelnemen video strategie

Wie kan er deelnemen?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor marketing & communicatiemedewerkers, maar ook zonder marketingachtergrond kun je deelnemen. Iedereen die succes wilt behalen met zijn of haar video’s is welkom.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop leer je hoe je verschillende typen video’s strategisch inzet. Je leert hoe je een campagne planmatig inricht, hoe je realistische doelen creëert én behaalt, wat de mogelijkheden van diverse kanalen zijn en hoe je een volledige video customer journey uitdenkt.

Icon - Workshop - Video strategie
Julie van Rooij - Cooler Media

Ik leer jou alles over video strategie

Als ervaren online marketeer weet Julie als geen ander waar het binnen video marketing en strategie écht om draait; resultaat. Naast dat zij onze eigen kanalen dagelijks van interessante content voorziet, weet ze ook hoe je video effectief inzet binnen je campagne. Met haar hulp ontdek je de verschillende mogelijkheden voor jouw unieke video strategie.

Julie – Online Marketer

Het workshop proces

 

Stap 1. Intake

Je kunt jezelf en collega’s opgeven voor de workshop video strategie door contact op te nemen met een van onze experts. Samen plannen we met jou welk moment het beste uitkomt voor de workshop en op welke locatie deze plaatsvindt.

Icon - Meeting

Stap 2. Voorbereiding

Wij bereiden de workshop voor en geven tijdig aan als er iets van je wordt verwacht. Gewoonlijk hoef jij niets te doen!

Icon - Strategie - Wit

Stap 3. Workshop op locatie

Onze video marketing expert komt op de gewenste locatie en afgesproken tijd de workshop verzorgen. Tijdens deze 4 uur durende workshop delen onze experts hun kennis en geven zij je tips & tricks over video marketing. Zo weet jij aan het einde van de dag de belangrijkste punten die komen kijken bij het opstellen van een video strategie!

Icon - Workshop - Deelnemen video strategie

Stap 4: Opdracht tijdens de workshop

Aan het einde van de workshop testen we je kennis en ga je zelf aan de slag! Zo zet je hetgeen wat je zojuist geleerd hebt in, in de praktijk en ontdek je wellicht nog een nieuw talent.

Icon - Website development - Wit

Stap 5. Evaluatie

Samen evalueren we de opdracht die je hiervoor hebt gecreëerd. Met de tips & tricks die we je wellicht mee geven kun je kwaliteiten nog beter toepassen.

Icon - Consultancy

Veelgestelde vragen

Een workshop is bedoeld voor minimaal 6 personen. Heb je geen 5 collega’s weten te strikken, maar wil je wel de workshop doen? Laat het ons vooral weten! Wij regelen dat jij de workshop video strategie alsnog kunt doen.

We hanteren altijd een vast starttarief voor onze workshops. De prijs kan oplopen door het aantal deelnemers aan de workshop, maar ook de lengte ervan. Doorgaans kun je een dagdeel (middag of ochtend) of een hele dag inplannen voor de workshop. Ook heb je de mogelijkheid om extra elementen op te laten nemen in de workshop indien je meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Ook hiervan hangt de totale prijs af. Daarom kun je het beste je wensen bespreken met een van onze experts. Zij geven je binnen 5 minuten een concreet kostenplaatje! Neem vrijblijvend contact op.

Een video strategie is de aanpak van hoe je jouw video(‘s) doelgericht inzet om gewenste resultaten te bereiken. Een doel kan zijn om meer producten te verkopen of meer bezoekers naar je website te trekken. De eerste stap is om een video te laten maken. De volgende stap is om deze in te zetten met behulp van video marketing. Dit kan erg lastig zijn, omdat er steeds meer zaken zijn die het opvallen bij de juiste doelgroep complexer maken. Zeker in de online wereld!

We zijn flexibel in de locatie waar de workshop plaatsvindt. Het leukste is natuurlijk als we elkaar in het echt zien! Wij kunnen naar je toekomen, maar de workshop kan ook in onze studio plaatsvinden. Wanneer de voorkeur naar online uitgaat, is dat ook geen probleem. Doorgaans gebruiken we voor online workshops (en meetings) Microsoft Teams, maar we kunnen het ook via Zoom doen. Bespreek dit vooraf even met je contactpersoon voor de workshop!

Onze experts geven tijdens de workshop een digitale presentatie. Een werkende beamer, scherm of smartboard is all we need! Verder verzorgen wij alles zelf. So, sit back and relax!

Er zijn talloze marketingdoelen die jij kunt behalen met je video’s. Zeker als hier een succesvolle strategie achter zit! Veelvoorkomende doelstellingen die bedrijven willen bereiken met video zijn:

 • Conversie verhogen
 • Naamsbekendheid creëren
 • Zoekmachinepositie verbeteren
 • Het genereren van meer betrokkenheid bij het merk vanuit de doelgroep
 • Nieuw product onder de aandacht brengen
 • Meer leads binnenhalen
 • Waardevolle klantrelaties creëren

Onze specialismen gaan verder dan het maken van animaties en het schieten van goed filmmateriaal. We denken met je mee over de verspreiding van je video’s, helpen je met het opzetten van een strategie en zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

 • Video Strategie
 • Animatie laten maken
 • Uitlegfilm laten maken
 • Infographic laten maken
 • Interactief Design
Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan