Workshop video editen

Video opgenomen, maar heeft het nog een bewerkingsslag nodig? Je hebt talloze apps waar je dit makkelijk mee kunt doen, maar om het er écht professioneel uit te laten zien tonen Nick en Jim je waardevolle tips en tricks!

Deze workshop sluit nauw aan op onze workshop Zelf Filmen. Teams die je voorgingen namen ze dan ook als één pakket. Je kunt de workshop natuurlijk ook los van de workshop Zelf Filmen doen, bijvoorbeeld als je al een reeks video’s voor social media hebt die je graag goed wil editen of wanneer je een boel vlogcontent hebt die een opfrisbeurt kan gebruiken!

Wil jij leren om zelf je video’s te editen? Join our workshop, Scrol verder voor meer informatie of vraag direct naar de mogelijkheden aan een van onze experts. 👇

Icon - Workshop - Video editing

Zij gingen je voor

Logo Valkenpower
Logo SNCU
Logo pavo
Logo NVM
Logo Vereniging Homeopathie

Waarom zelf leren editen?

Met onze telefoons zijn we altijd in staat momenten vast te leggen. Video content maken we dan ook makkelijk zelf, maar dat maakt het nog niet meteen geschikt voor professionele doeleinden. Er zijn diverse basisregels en go to’s om je video’s op een makkelijke en snelle manier naar een hoger niveau te tillen.

Icon - Workshop waarom
Icon - Workshop - Deelnemen Video edit

Wie kan er deelnemen?

Iedereen die video content heeft, deze wilt editen, maar niet weet hoe. Editing skills zijn niet vereist, dus er zitten geen vereisten aan je deelname op één na; je hebt video’s nodig om te editen!

Wat ga je leren?

Hoe zorg je er nou voor dat die vlogcontent of video’s die je hebt gemaakt voor social media, ook echt quality proof zijn? Dat gaan wij je leren. Met onze handige tips maken we je wegwijs in de wereld van video editing via Première Pro. Aan het einde van de workshop is jouw video ge-edit en kun je het de volgende keer helemaal zelf!

Icon - Workshop - Video editing

Wij leren jou alles over het editen van video’s

Nick – Big Chief of Video Production

Sinds een paar jaar is Nick partner & COO bij Cooler Media. Met jarenlange ervaring als producer en regisseur voor televisie en talloze video en reclameproducties is hij één groot vat aan ervaring.  Daarom is hij nog altijd de Big Chief van onze productieafdeling. Als een échte oude rot in het vak´ weet hij je alles te vertellen over goed beeldmateriaal schieten én bewerken.

Nick Bokkerink - Cooler Media

Het workshop proces

 

Stap 1. Intake

Er zijn twee opties voor deze workshop. De eerste is dat het een aansluiting is op de workshop Zelf Filmen, waarbij je tijdens deze workshop je geschoten beeldmateriaal uit de eerdere workshop gaat monteren. De tweede optie is dat je zelf al beeldmateriaal hebt dat je wilt gebruiken om te leren editen. Hoe dan ook, heb je video content nodig. Bespreek vervolgens tijdens een intakegesprek met een van onze experts hoeveel deelnemers er zijn, voor welk doel de video’s zijn en nog meer details.

Icon - Meeting

Stap 2. Voorbereiding

Naast dat je het ruwe materiaal voor de video content naar ons toestuurt, hoef jij niets te doen! Nadat je de intake hebt doorlopen, plannen we de workshop in en gaan onze experts aan de slag om een gepersonaliseerde workshop voor te bereiden. Mochten zij meer informatie van je nodig hebben, dan laten ze dat op tijd aan je weten.

Icon - Schets - Wit

Stap 3. Workshop op locatie

We zijn flexibel als het gaat om de locatie waar de workshop plaatsvindt. Voor de workshop Video Editing heeft de voorkeur wel het op locatie te doen. Dit kan bij ons in de studio of bij jouw organisatie. Deze workshop is namelijk praktisch ingericht. Op locatie kunnen we je dan ook helpen tijdens het editen dan online. Mocht de voorkeur toch naar een online workshop uitgaan, dan kunnen we dit altijd bespreken hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Icon - Workshop - Delenemen video edit

Stap 4: Opdracht tijdens de workshop

Na een stukje theorie en tips & tricks, breng je je net opgedane kennis in de praktijk. We gaan aan de slag met het editen van je video’s. Het makkelijkste is dat iedere deelnemer een andere video of een andere bewerking doet. Zo heb je na het doen van de workshop een gevarieerd scala aan bewerkt videomateriaal dat je direct kunt inzetten voor communicatie!

Icon - Website development - Wit

Stap 5. Evaluatie

De workshop sluiten we af met een evaluatie. Hierbij horen we graag je mening over de workshop en bekijken we hoe je je video(‘s) hebt bewerkt. We geven je nog wat laatste tips & tricks mee en dan ben jij ready om je eigen video’s te editen!

Icon - Consultancy

Veegestelde vragen

Er zijn minimaal 6 personen nodig voor de workshop. Lukt dit niet? Laat je dan niet weerhouden! We denken graag met je mee en vinden altijd een oplossing. Je kunt jezelf en anderen opgeven voor de workshop zelf filmen door contact op te nemen met een van onze experts.

Voor een workshop geldt een vaste prijs die je vooraf krijgt te horen. Graag een concreet bedrag horen? Geen probleem! Neem contact met ons op en ontvang direct een prijsopgave. Zo kom je niet voor verrassingen te staan na de workshop!

Onze experts geven tijdens de workshop een digitale presentatie. Een werkende beamer, scherm of smartboard is all we need. Verder verzorgen wij alles zelf, indien anders aangegeven. Uiteraard stellen we je hiervan tijdig op de hoogte.

Onze specialismen gaan verder dan het geven van workshops! We denken met je mee bij het ontwikkelen van een content strategie, animeren of filmen al het benodigde beeldmateriaal, zorgen voor een feilloos design dat aansluit bij jouw huisstijl en verspreiden je content via alle impactvolle kanalen. Onze services kun je verdelen over 5 expertises:

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketeer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Prijzen direct in je inbox?

Omschrijf je wensen en krijg op werkdagen binnen het uur reactie.

"*" geeft vereiste velden aan