Video voor horeca en recreatie

Wil je de sfeer van jouw horecazaak vastleggen in een video? Bij Cooler Media zijn we gespecialiseerd in het maken van videocontent voor de vrijetijdssector. Trek potentiële klanten naar jouw horecagelegenheid met verleidelijke visuals en laat ze de sfeer proeven van jouw bedrijf. Leg je wensen aan ons voor en ontvang vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies Ons werk voor jouw branche

☝ Bekijk onze showreel voor inspiratie

Icon - Branche - Horeca

Visuele communicatie voor horeca, toerisme en recreatie

Horeca, toerisme & recreatie draait om ervaringen. Je bezorgt mensen een mooie dag, lekker eten of een fijne omgeving. Om dezelfde soort ervaring online te bieden is video of animatie ideaal voor het delen van je horeca-boodschap. Aangevuld met onze video marketing oplossing is het ook een zeer krachtig middel om mensen te bereiken. Bijvoorbeeld leveranciers, klanten of andere stakeholders.

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je graag de wereld wat duidelijker te maken. Cooler Media biedt verschillende opties in design, kwaliteit en lengte van jouw video. Zo past een video of animatie altijd bij jouw organisatie en budget. Onze uitlegexperts adviseren je geheel vrijblijvend over creatie en verspreiding.

Ons werk in jouw branche

Als beste beoordeeld

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard
Video Consultant

Vrijblijvend advies?

Neem contact op met Christian voor een vrijblijvend adviesgesprek op +31 (0)76 886 7790 of klik op de knop hieronder om direct een afspraak in te plannen.

Plan afspraak

Veelvoorkomend binnen deze branche

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het binnen deze sector veel voor dat events worden gepromoot of faciliteiten op reis de revue passeren. Staat je solution er niet tussen? Dat is natuurlijk geen probleem.

Icon - Bedrijfsupdates

Facility

Zowel particulier als voor bedrijven is het belangrijk dat gebouwen goed onderhouden blijven. Ter promotie van hun services zien we veel klanten die hiervoor video inzetten.

Events en recreatie

Events geven een beleving weer. Dat leg je het beste audiovisueel vast in bijvoorbeeld in een aftermovie.

Icon - Storytelling

Makkelijker op reis

Op reis doe je het liefste helemaal niks. Alles wat er dan geregeld moet worden, wil je snel, makkelijk en direct weten.

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering is altijd mogelijk

Dick de Vries
Interieurarchitect BNI Schaffenburg

Veegestelde vragen

Een animatie is binnen horeca en huishouding voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om jouw product of dienst zo goed mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast kun je een animatie ook intern inzetten om je personeel te trainen. Film kan je voor dezelfde doeleinde inzetten, maar ook gebruiken om sfeerbeelden te laten zien.

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een animatie maximaal 75 seconden. Aftermovies zijn vaak maximaal 60 seconden. Die knippen we vaak ook op, zodat ze goed in te zetten zijn als social snack video’s. De ervaring leert dat binnen deze sector de grootste uitdagingen liggen bij het juist inzetten van de content om maximaal resultaat te behalen. Of dat nou meer bezoekers van je event is of het huren van auto’s tijdens een vakantie in Spanje.

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. Wat je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

De ideale lengte van een uitleganimatie is voor ons 60 seconden. Toch hangt de ideale lengte af van waar je de video wilt plaatsen. Zet je de animatie voornamelijk in als YouTube advertentie, dan is deze over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die dient als ondersteuning van een bedrijfspresentatie.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan