DRONEVIDEO LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Indrukwekkende filmbeelden vanuit de lucht waren voorheen enkel weggelegd voor grote filmproducties, maar tijden veranderen! Door de komst van de drone, is het een stuk toegankelijker geworden om prachtige luchtbeelden te schieten. Een dronevideo laten maken, wordt dan ook steeds populairder voor uitlegfilms. Vooral voor bedrijven zijn dronebeelden een gewilde keuze. Mooie luchtshots op zijn perfect om je product of dienst op epische wijze te introduceren of een bijzondere sfeer te gevenWij maken uitlegfilms van de hoogste kwaliteit en gaan voor maximaal resultaat. Daarom ben je ook voor het laten maken van een dronevideo bij ons aan het juiste adres! 

Ontdek meer! Vraag om vrijblijvend advies omtrent de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een dronevideo.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN DRONEVIDEO
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail agri&food

Connecting Agri&Food

Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector.

thumbnail sandd

Sandd

Een rapportage van het Sandd Test – en Trainingscentrum.

thumbnail waterschap brabantse delta

Waterschap Brabantse Delta

Waterschap Brabantse Delta liet veiligheidsinstructies vastleggen in een combinatie van film en animatie op maat.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET DRONEVIDEO PRODUCTIEPROCES.

Script

Tijdens een ‘Magic Meeting’ toveren wij jouw concept of idee om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je in je promotiefilmpje wilt communiceren en welke dronebeelden hiervoor nodig zijn. Hierna gaan we aan de slag met jouw script! 

Productie

Ben je tevreden met het script? Dan plannen we de draaidag(en) in. Vervolgens gaat de filmcrew naar de gewenste locatie. Op deze dag(en) filmt een drone videograaf al het benodigde beeldmateriaal voor jouw ultieme dronevideo! Je kunt ook drone foto’s laten makenbijvoorbeeld voor de thumbnail van je video. 

Post-Productie

Er wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van de geschoten beelden (de beelden van de drone videograaf en eventueel ander geschoten filmmateriaal). Daarna zorgen we met behulp van diverse geavanceerde technieken dat jouw dronevideo een filmisch effect krijgt. Van kleurcorrectie tot het ontwerpen van indrukwekkend sounddesign! Nadat we de perfecte sfeer hebben gecreëerd, is jouw dronevideo klaar om verspreid te worden. 

Verspreiding

Het behalen van meer views, conversies en websitebezoekers… alles kan met jouw dronevideo! Cooler Media heeft alle kennis en ervaring in huis voor strategische video marketing. In deze optionele fase verspreiden we jouw dronevideo onder de juiste doelgroep via de meest geschikte kanalen.