INSTRUCTIEFILM LATEN MAKEN.

Corporate Video laten maken

Je weet vast dat video’s de online platforms aan het overnemen zijn. Video zie je óveral. Ze komen in alle soorten en maten: home video’s, productfilms, shortstories, vlogs en instructiefilms. Dat laatste klinkt wel beter dan een ellenlange IKEA-handleiding voor die simpel-ogende kast, die ook nog eens hartstikke lastig in elkaar te zetten. Met een instructiefilm zorg je er niet alleen voor dat je snel en duidelijk uitlegt hoe men jouw product moet gebruiken, maar ook kun je zorgen voor een hogere positie in de zoekresultaten van Google, genereer je meer leads en conversies en versterkt het je merkwaarde.

Benieuwd hoe jij een instructiefilm optimaal inzet? Of wil je een instructiefilm laten maken? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden aan onze uitlegexperts!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN INSTRUCTIEFILM
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail waterschap brabantse delta

Waterschap Brabantse Delta

Waterschap Brabantse Delta liet veiligheidsinstructies vastleggen in een combinatie van film en animatie op maat.

thumbnail NVM

NVM

Hoe houdt de NVM makelaar zich staande in een gedigitaliseerde wereld?

thumbnail beter healthcare

Beter Healthcare

De rol van Beter Healthcare in de zorg uitgelegd in een testimonial video.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail duynie

Duynie

Een kijkje achter de schermen bij de producent van duurzaam veevoer Duynie.

thumbnail agri&food

Connecting Agri&Food

Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET INSTRUCTIEFILM PRODUCTIEPROCES.

Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de ‘Magic Meeting’ wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een script, waarin de gehele instructiefilm van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het instructiefilm script, plannen we de draaidag in. Op deze dag zullen wij met een filmcrew naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw instructiefilm en waar jij om hebt gevraagd. We filmen alle momenten die je instructiefilm uniek maken.

Productie

Het beeldmateriaal is verzameld en de beste beelden worden met zorg geselecteerd. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw instructiefilm een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen kan de perfecte sfeer gecreëerd worden.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Met onze video marketing technieken helpen we je de instructiefilm overal te verspreiden onder de juiste doelgroep. Wij managen en optimaliseren je video campagne. Samen zorgen we ervoor dat we jouw videodoelen binnen een jaar behalen.