AFTERMOVIE LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Een te gek event georganiseerd? Herbeleef het met een coole aftermovie! Laat je bezoekers nog even nagenieten en laat anderen weten wat ze hebben gemist. Velen gingen je voor. Een aftermovie laten maken á la Cooler Media? Dat kan natuurlijk!

Jezelf én je event op de kaart zetten met een opvallende aftermovie laten maken? Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden door een van onze uitlegexperts.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN AFTERMOVIE
LATEN MAKEN?

Ons werk.

thumbnail opvallers

Opvallers

De merkactivatie door Opvallers voor Jillz vastgelegd in een film.

thumbnail OGZ

OGZ

De webwinkel vakdagen werden vastgelegd in een professionele aftermovie.

thumbnail mundial

Festival Mundial

Met deze aftermovie kunnen festival bezoekers thuis nog even nagenieten!

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

HET AFTERMOVIE PRODUCTIEPROCES.

Script

Afhankelijk van jouw gekozen pakket, komt een bijpassend productieproces. In grote lijnen blijft deze wel hetzelfde bij onze diverse pakketten. Allereerst kijken we gezamenlijk naar jouw wensen en ideeën tijdens een persoonlijke ‘Magic Meeting’ of een telefonisch gesprek bij de optie smart film. We zorgen ervoor dat wij jouw verhaal helder voor ogen hebben, zodat jouw aftermovie perfect je event weergeeft. Tijdens dit contact ontwikkelen we het idee voor het filmen en een eventueel script en shotlist.

 

Productie

Hebben wij jouw idee helder voor ogen? Met jouw goedkeuring op het concept, script en eventueel storyboard (alleen bij commercial) gaan we aan de slag met de shots! Tijdens je event schiet onze crew professionele beelden, die later jouw ultieme aftermovie vormen.

Post-Productie

Na het schieten van de beelden, wordt zorgvuldig geselecteerd welke geschikt zijn voor je aftermovie. Onze professionals passen verschillende geavanceerde technieken toe tijdens de montage. Zo krijgt jouw aftermovie een filmisch effect en komen de beelden van jouw event tot leven. Van kleurcorrectie tot het sounddesign, in de post-productiefase zetten we alle puntjes op de i. Tevreden met het resultaat? Tijd om je aftermovie onder de aandacht te brengen van je doelgroep!

Verspreiding

Heb je al voor ogen hoe je jouw aftermovie de wijde wereld in laat trekken? Ook bij effectieve verspreiding van je aftermovie staan wij paraat! Onze video marketing consulent Sabine geeft je met alle liefde strategisch advies en zorgt ervoor dat jouw aftermovie bij de juiste mensen terechtkomt.