KERSTANIMATIE LATEN MAKEN.

Kerstgroet

Een kerstanimatie is dé perfecte manier om relaties op een persoonlijke wijze te bedanken of iets bijzonders toe te wensen. Je kunt terugblikken op successen van afgelopen jaar, maar ook aanhalen wat je doelen zijn voor het komend jaar.

Wij kunnen precies jouw kerstboodschap in beeld krijgen en het juiste gevoel overbrengen. Door onze 9+ jaar ervaring weten wij als geen ander hoe dat moet!

Wil je meer weten? Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden ?.

BEKIJK ONZE
KERSTGROET.

pijl omhoogKerstgroet

Klanten beoordelen ons.

Voorbeelden van kerstanimaties.

Wil jij jouw relaties op een persoonlijke wijze bedanken of op een creatieve manier iets toewensen? Maak gebruik van een kerstanimatie!
Bekijk hier enkele voorbeelden.

Administratie Portaal Kerstgroet

Administratie Portaal liet een kerstgroet maken om alle relaties een ondernemend en succesvol jaar toe te wensen.

kerstgroet 2017

Cooler Media maakt elk jaar zelf ook een kerstgroet animatie. Check hem hier!

Kerstgroet laten maken

Avans Plus wilde hun relaties aanmoedigen om alles uit het aankomend jaar te halen, dit deden zij door een kerstgroet animatie in te zetten.

Aan de slag.

Stel jouw kerstanimatie zelf samen.

Standaard

Elk van onze animaties wordt gemaakt voor een vaste prijs en bevat alles wat je nodig hebt:

  • Hulp bij het schrijven van een leuk script
  • Ervaren copywriter
  • Video in een taal naar keuze
  • Professioneel sound design
  • (Kerst)muziek naar keuze
  • 3 rondes feedback: script, design, animatie
  • Design o.b.v. iconen en symbolen (infographic)
  • Veel toewijding en liefde van ons team
  • Sneeuwvlokjes

Stel samen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & script

Tijdens onze Magic Meet toveren wij jouw kerst idee of concept om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen gerichte vragen. Op die manier krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren. Gedurende de meeting designen wij de eerste schetsen voor het storyboard. Dit geldt alleen als er een designer mee gaat. Na afloop heb jij de eerste versie van het script!

Storyboard & visual design

In deze fase werken we het storyboard verder uit. Het resultaat is een overzichtelijk visual design! Bij elk shot staat de voice-over tekst én beeldbeschrijving. Zo weet jij precies hoe jouw kerstanimatie eruit komt te zien. Nadat je het visual design hebt goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de productie.

Productie

Na goedkeuring ontvang je binnen enkele dagen de eerste versie van jouw kerstanimatie. Deze versie heeft een voice-over, maar nog geen souddesign. We horen graag jouw feedback en gaan daarna aan de slag met de definitieve animatie, inclusief sounddesign. Na jouw goedkeuring ronden we samen de productiefase af.

Verspreiding

Jouw kerstanimatie is af! Tijd om jouw kerstanimatie de wereld in te sturen. Maar weet je ook hoe je deze het beste kunt verspreiden?  Wij helpen je bij dit soort vraagstukken. Onze experts staan te popelen om je de beste adviezen te geven! Neem hier contact met ze op.